Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă

Stil de viaţă

„FurioSnails” susțin „oamenii energici care au energie!” | Video
26.12.2012
„FurioSnails” confirmă că în ultimul timp natura a devenit furioasă, iar pentru ca să trăim într-un mediu curat trebuie să folosim energia regenerabilă. Este mesajul pe care îl transmite formația „FurioSnails” într-un spot video produs în cadrul campaniei „Oamenii energici au energie!”.
    
Retrospectiva 2012: oameni pozitivi pe Știripozitive.eu
25.12.2012, 22:06
Am creat acum, la sfârșit de an, în serialul „Retrospectiva 2012”, și un mozaic din afirmații, oameni și situații pe care le-am reținut din anul care trece ca să le luăm și să ne inspire în anul care vine.
Tocurile şi rujul sunt obligatorii pentru ea chiar la 83 de ani
24.12.2012
Lidia Tiuleacov spune că tocurile, rujul, creionul de ochi şi activităţile zilnice sunt obligatorii pentru ea, chiar dacă are o vârstă apropiată de 83 de ani.
    
Motivația transcedentală | Scurtmetraj
10.12.2012, 16:47
Orice lucru trebuie făcut cu seriozitate. Deși acest scurtmetraj nu este moralizator, aceasta este morala lui.
O cununie la nunta de aur: Maria și Vasile Trestianu
19.11.2012
S-au căsătorit acum cinci decenii, iar ieri s-au cununat. Maria și Vasile Trestianu au trăit 50 de ani împreună și au planuri de viitor pentru altă jumătate de veac.
    
Sporturi extreme. Episodul 3: bmx cu Nick Cerescu
30.10.2012, 15:14
21, 6 şi 2 şi bmx. Pasiunea lui Nick Cerescu poate fi exprimară astfel în trei cifre şi trei litere. Are 21 de ani şi de 6 ani este pe 2 roţi. Pe bmx.
Autoarea Booklettei, Sanda Cojocaru, la Chișinău pentru un training în psihologia culorii
17.10.2012
Sanda Cojocaru, autoarea Booklettei – geanta care arată ce citești – s-a aflat în aceste zile la Chișinău, unde a susținut primul său training în psihologia culorii, după alte două la București. Și dezvăluie aici, în premieră, cum se va numi geanta sa de cărți pentru bărbați.
    
Vedete de la Hollywood și lideri politici azi la Chișinău
17.10.2012, 15:16
Pe lângă profesiile lor de bază, vedetele din întreaga lume mai au și alte îndeletniciri sau mici business-uri, inclusiv la Chișinău. De exemplu, Megan Fox și Cristiano Ronaldo fac publicitate unor produse de igienă. Și acesta e abia începutul.
Filmul care începe pe o trecere de pietoni
14.10.2012
Pe Dumitru Țurcan și Trofim Guțanu i-am surprins dis-de-dimineață la o trecere de pietoni din Chișinău, cu cameră de luat vederi în mâini și căști în urechi. „Filmăm un scurt-metraj și suntem abia la cadrul doi”, mărturisește Dumitru.
    
Viaţa lui Pantelemon Sclifos între poezii, de Ziua Internațională a Persoanelor în Etate
01.10.2012, 11:11
Între munca pământului şi poezie este o legătură strânsă. Pentru ambele e nevoie de dragoste. Dovada o oferă Pantelemon Sclifos din satul Ustia, Dubăsari, eroul următorului nostru episod cu oamenii de la Ustia.
Sporturi extreme. Episodul 1: Skateboarding cu Sandu Lupașcu
20.09.2012
Lui Sandu Lupașcu îi place extrem de mult skateboarding-ul, un sport practicat în Moldova în condiții extreme.
    
Poamă dulce la familia Pelin: nuntă de aur într-o toamnă de aur
19.09.2012, 13:20
„Să culegem poama, Lidia”, aşa îi spune de vreo cinci decenii încoace soţiei sale, Lidia, Vasile Pelin din Cojuşna, atunci când se coc strugurii. Şi această aniversare a celor 50 de ani trăiţi împreună i-a surprins la culesul poamei.
După o nuntă de 5 zile, 50 de ani împreună: Axenia şi Alexei Panfile din Ustia, Criuleni
15.08.2012
Nunta lor a durat cinci zile, căsnicia durează deja 50 de ani şi povestea vieţii Axeniei și a lui Alexei Panfile din satul Ustia, Criuleni, continuă.
    
Ropot de aplauze pentru Ana Ropot, tânăra din Moldova cu trei titluri de Miss în China
14.08.2012, 11:03
A adus în Moldova trei titluri de Miss cucerite în China şi mai multe titluri de carte cu poeţi antici chinezi din care traduce în română. Ana Ropot este o tânără din Moldova care şi-a făcut studiile la Beijing şi a venit pentru câteva zile la Chişinău ca să-şi ajute oamenii apropiaţi să organizeze aici primul Festival al Iei.
„Munciți mult și mâncați gustos!” este mesajul lui Toader Chirilov din Ustia, Criuleni, la cei 92 de ani ai săi
08.08.2012
Toader Chirilov din satul Ustia, Criuleni, dezvăluie, la cei 92 de ani ai săi, secretul longevității: „Opriți-vă din muncit și mâncați gustos!”.
    
Recomandările Galinei Tomaș pentru o viață frumoasă cu o alimentație sănătoasă
21.06.2012, 19:48
Medicul Galina Tomaș este magistru în sănătate publică şi magistru în sport şi aceste două calităţi o fac expertul potrivit pentru o discuţie despre vară, alimente şi modul de viaţă cu adevărat sănătos.
O zi din viața unui cascador din Moldova
12.04.2012
Pentru el căderile în gol de la înălțime sunt o profesie, iar ceea ce îl ajută să-și mențină echilibrul sunt familia, munca și prietenii. Acesta este rezumatul zilei în care „Știrile pozitive” au fost împreună cu Ghenadii Gumenco, cascador și actor de film din Moldova.
    
Duminica de 8 aprilie trăită la Londra, în Europa, de Emil Bojescu din Moldova
11.04.2012, 00:23
Povestea lui Emil Bojescu din Chișinău despre un week-end trăit – dar mai ales muncit – la Londra, în Marea Britanie, întregește tabloul aceleași duminici pe care, pe alte două continente, în America și Africa, au împărtășit-o cu „Ştirile pozitive” alți doi moldoveni: Liuba Revenko și Igor Fetiniuc.
Duminica de 8 aprilie trăită la Goma, în Africa, de Igor Fetiniuc din Moldova
09.04.2012
Igor Fetiniuc este un moldovean aflat acum în Republica Democratică Congo, într-o misiune de asistenţă, iar ziua de duminică, 8 aprilie 2012, l-a surprins cu misiunea de a povesti pentru „Ştirile pozitive" observaţiile şi activităţile sale cotidiene.
    
Duminica de 8 aprilie 2012 trăită la Toronto, în Canada, de Liuba Revenko, născută la Chişinău
09.04.2012, 12:57
Câţiva concetăţeni de-ai noştri, aflaţi acum în străinătate – în interes de serviciu sau de viaţă – au împărtăşit cu „Ştirile pozitive”, fiecare de pe continentele pe care se află, emoţiile, vizitele, grijile şi relaxarea aceleiaşi zile de duminică, 8 aprilie 2012. Poate creăm astfel o hartă sentimentală a unei Moldove care este prezentă, cu oamenii săi, peste tot în lume.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.