Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă

Stil de viaţă

Debutul Ilincăi Buga: „Queen of the Night”
29.12.2013
Ilinca Buga a lansat în aceste zile, alături de părinți și alți oameni apropiați, videoclipul piesei „Queen of the Night”. „Este primul meu videoclip, însă nu ultimul”, spune adolescenta.
    
Cu Lucas Filzen prin Republica Moldova: Voluntari germani în sud-estul Europei | DW.DE
18.12.2013, 17:04
Criza economică subminează încrederea în proiectul european şi în solidaritatea comunităţii europene, relatează Deutsche Welle. În ciuda crizei, generaţia tânără se identifică totuşi cu valorile europene. În fiecare an, numeroşi tineri germani se decid să se mute temporar în sud-estul Europei, unde se angajează voluntar în proiecte sociale, culturale sau civile. Lucas Filzen este unul dintre ei, iar țara lui de destinație este Republica Moldova.
Episodul 3. Vedete de la Hollywood la Chişinău
16.12.2013
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă sau nu, vedete internaţionale din diferite domenii au fost surprinse pe străzile Chişinăului, unele din ele pare că și-au deschis chiar mici afaceri în capitală.
    
Luminiţele şi bucuriile Chişinăului: Ion Paladi şi alţi oameni luminoşi (Video, foto)
15.12.2013, 17:39
În satele Moldovei „Luminiţele” sunt închise. Bucuria este că, măcar la Chişinău, luminiţele s-au deschis şi fac astfel serile şi nopţile orăşenilor mai optimiste. Bucuria aprinderii luminiţelor în ajunul sărbătorilor de iarnă a fost împărtăşită cu noi de interpretul de muzică populară Ion Paladi şi alţi oameni luminoşi.
2014 a venit pentru Stiripozitive.eu mai repede: 2014 fani pe Facebook
11.12.2013
Pentru Stiripozitive.eu 2014 a venit mai repede decât anunță calendarul: sunt 2014 fani pe Facebook.
    
Doru Ciocanu şi copiii în două fotografii: 2005 şi 2013
04.12.2013, 12:50
Doru Ciocanu din Canada a făcut în 2013 o sesiune foto cu copiii exact ca în imaginea de acum opt ani, din 2005.
Sporturi extreme. Episodul 4: Trial Bike cu Serghei Vatamaniuc (Video)
10.11.2013
L-am întîlnit pe Serghei Vatamaniuc într-o dimineață, la Valea Morilor, în timp ce se antrena. Iar aici îi vom urmări actobaţiile pe bicicletă şi vom afla de la el propria lui definiţie pentru ceea ce se numeşte „Trial Bike”.
    
Oameni şi biciclete | Foto
16.08.2013, 15:38
Vara este şi anotimpul bicicletelor. Împreună cu sănătatea şi buna dispoziţie pe care o oferă, bicicleta ne scoate în cale emoţii şi experienţe inedite. Viorica, Adrian, Marius, Viorica, Olga şi Dorin au câteva dovezi în acest sens: fotografii şi mărturii.
O domnişoară pe bicicletă: Cristina Buzovschi
06.08.2013
„Eu merg la serviciu pe bicicletă şi e foarte bine!”, spune Cristina. Cu această mărturisire rubrica domnişoarelor pe bicicletă aparţine în această săptămână Cristinei Buzovschi, reporter la portalul de ştiri UNIMEDIA.
    
O domnişoară pe bicicletă: Cristina Duduţa
04.08.2013, 12:56
Am urmărit pe Stiripozitive.eu pedalările pe biciclete ale mai multor oameni: atunci când unii dintre ei au ajuns de la Chişinău până la barajul de la Dubăsari sau atunci când alţii au creat comunitatea „Bicic-Let’s Go – Drumeţii pe bicicletă”. Acum rubrica oamenilor pe bicicletă aparţine Cristinei: o tânără care reuşeşte să îmbine studiile sale de limbi străine, munca printre cărţi la „Librarius” şi pasiunea pentru mersul pe bicicletă.
Adriana și Vasile. Love Story | Video
29.06.2013
La cele nouă luni de la nuntă care s-au împlinit pe 28 iunie 2013, Adriana și Vasile își continuă demersul de îmbuntățire a statisticilor naționale, care spuneau până acum că cea mai complicată perioadă din viața unui cuplu sunt lunile de debut. Pentru Adriana și Vasile viața în cuplu merge înainte.
    
O galerie pascală cu oameni, lucruri și locuri dragi (II)
16.05.2013, 16:13
În aceste săptămâni pascale am văzut – în fotografii şi în viaţă – atâta lume luminoasă alături de părinţi, oameni, lucruri și locuri dragi, aşa încât ne-am îndemnat prietenii, colegii, cititorii și necunoscuții noștri să facem aici împreună o galerie pascală. Iar acesta este episodul 2.
O galerie pascală cu oameni, lucruri și locuri dragi
08.05.2013
Am văzut atâta lume luminoasă în fotografiile din aceste zile, mai ales în cele cu părinţi, cu oameni, lucruri și locuri dragi, aşa încât am îndemnat prietenii, colegii, cititorii și necunoscuții noștri să facem aici împreună o galerie pascală.
    
Cristina Creţu. Psiholog pozitiv Video
25.04.2013, 13:19
„Lumea înconjurătoare este asemenea unei oglinzi în care se reflectă fiecare din noi, așa că trebuie să fim pozitivi, să gândim pozitiv și să atragem în viața noastră lucrurile pe care ni le dorim și să fim fericiți”, acestea sunt concluziile psihologului Cristina Crețu, într-un interviu pentru Stiripozitive.eu.
Cu un machiaj retro, Marilyn Monroe pe străzile Chişinăului
23.04.2013
Frumusețea vine din interior, iar cu ajutorul unui make-up potrivit o femeie devine mai încrezătoare în forţele proprii, mai împlinită și mai pozitivă. O demonstrează Irina Vrânceanu, care o readuce, cu un machiaj retro, pe Marilyn Monroe pe străzile Chişinăului.
    
Teatrul unui actor cu zâmbet – Vasile Tumuruc
15.04.2013, 20:41
Vasile Tumuruc este omul care se poate transforma în 3 minute și 40 de secunde în oricine și aduce zâmbete pe fețele celor din jur.
„Obiciam te Moldova!”, „Behibek Moldova!” sau „Moldova, te iubesc!”
10.04.2013
Pentru cei care trăiesc de-o viață aici, Republica Moldova nu pare să mai aibă nici un secret. Lumea s-au obișnuit cu tot ce respiră și trăiește aici, însă nu același lucru l-ar putea spune oamenii care au venit în Moldova de pe alte meleaguri și care au descoperit în țara noastră un fel de „Țară a minunilor” în sensul frumos al cuvântului.
    
Omul care transformă discurile de vinil în ceasuri: Iurii Ivanenko
30.03.2013, 17:22
Se spune că până acum prieten cu timpul nimeni nu s-a făcut. Toate însă au excepție pe acest pământ. Așa se face că Iurie Ivanenko a reușit să dea timpului o înfățișare frumoasă, transformând discurile vechi de vinil în ceasuri.
Aurul ce trece prin mâinile oamenilor de aur
25.03.2013
Prin mâinile lui Andrei Cojocaru au trecut de-a rândul anilor multe metale prețioase, însă el recunoaște că nu există bogăție mai mare decât oamenii acestei țări și poveștile acestora care îi fac fiecare zi mai specială.
    
O poză cu aceeași copii peste 15 ani
16.03.2013, 06:32
Ion Pleș a rugat-o pe sora sa, Cristina, și pe Nina și Elena să mai pozeze o dată, la fel cum au făcut-o acum 15 ani, în secolul trecut, în 1998, pe când cu toții erau copii.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.