Prima pagină / Oameni / Timp liber

Timp liber

Ambasadorul Mihai Gribincea: tainele unei colecţii de hărţi vechi
01.12.2012
Pasiunea faţă de istorie şi hărţi vechi pentru Ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Belgiei, Mihai Gribincea, dezvăluie adevăruri inedite.
    
Povestea de dimineaţă pentru mai mulţi copii cu dificultăţi de văz
26.11.2012, 14:54
Vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici, şi-a început dimineaţa de azi în care îşi serbează ziua de naştere cu lectura unei poveşti pentru copiii cu dificultăţi de văz de la grădiniţa nr. 135 din Chişinău.
Vasile Botnaru într-o expoziţie de pictură în cafea
05.07.2012
Directorul de la Radio Europa Liberă la Chişinău, Vasile Botnaru, a vernisat o expoziţie de pictură în cafea, cu lucrări care „chiar produc nişte sentimente plăcute”.
    
Un dialog cu o mamă cu blog și motocicletă: Diana Guja
11.06.2012, 14:08
„Pe mine, de fapt, mă enervează termenul de blogger și bloggeriță. Eu nu sunt blogger. Eu nu merg la offline-uri, eu nu primesc nimic pentru publicitate. Eu în schimb scriu cu mare dragoste pentru scris”, afirmă Diana Guja, autoarea blogului Alo… BEBE! – despre maternitate altfel, mamă pe motocicletă și creatoare.
Fanfare à la fete. Holercani
07.06.2012
E sărbătoare la Holercani şi, vorba cântecului, „răsună muzica”. Ştiripozitive.eu au ascultat fanfara inedită de la Liceul Teoretic din satul Holercani, raionul Dubăsari, şi împărtăşesc bucuria descoperirii cu toată lumea.
    
Marian Lupu, Mihai Ghimpu, Valeriu Turea în amintirile „Celui mai bun bibliotecar al anului 2010”
27.02.2012, 09:08
Marian Lupu, Mihai Ghimpu, Valeriu Turea sunt aici, în amintirile Aureliei Banaga, mai întâi oameni care „au citit atâtea cărți!”.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.