Prima pagină / Oameni / Vorbire directă

Vorbire directă

E.S. Ingrid Tersman: Pledoarie pentru știri pozitive
31.12.2013
Excelența Sa, Ingrid Tersman, Ambasadoarea Regatului Suediei în Republica Moldova, consideră că portalul www.stiripozitive.eu este unic...
    
Vești bune de la epigramistul Grigore Drăgan din Nisporeni
25.12.2013, 19:58
Epigramistul Grigore Drăgan are, la sfârșit de an, poate mai multe vești bune decât alții, pentru că aproape că nu e zi în care să nu scrie o epigramă. Și asta îi aduce și lui și nouă bucurii.
Cristian Bețivu: „Ca să fim fericiți, trebuie să zâmbim”
04.11.2013
„Ca să fim fericiți, trebuie să zâmbim. Ca să zâmbim, trebuie să avem un motiv sau cel puțin să nu avem motive de a fi triști”, a exclamat într-o bună zi Cristian Bețivu și ziua ceea a fost într-adevăr bună pentru noi.
    
Sergiu Beznițchi: „Neapărat începe cu ceva bun și încheie cu ceva bun”
04.11.2013, 11:07
Omul de televiziune, de spectacol și de cuvânt, Sergiu Beznițchi, are propria rețetă cum trebuie servită o veste proastă, dacă, totuși, suntem obligați să o facem. „Ambaleaz-o între două vești bune, ca un sandvich”, afirmă Sergiu Beznițchi.
Frumoasa tradiție din Moldova
26.10.2013
Un motivator care ne îndeamnă să vedem partea bună a vieții: despre morți, de bine și despre vii - la fel.
    
Emil Bojescu are o definiție pentru veștile bune și o invitație | Video
22.10.2013, 11:51
„Vestea foarte bună este că degrabă vom putea călători mai ieftin, mai low cost de la Londra la Chișinău și de la Chișinău la Londra”, spune Emil Bojescu, omul care la Londra a fost timp de 10 ani bucătar șef la „Brooks”, iar la Chișinău are, împreună cu trupa sa „The Flying Postmen”, o invitație pentru 24 octombrie la FOOD & ROCK’N'ROLL.
Mariana Doina Moarcaș, Banca Mondială | Video
21.10.2013
Liderul Echipei Proiectului „Parteneriat Global pentru Educație”, Mariana Doina Moarcaș, mărturisește că este foarte bucuroasă că în Republica Moldova există o continuare a proiectului anterior „Educație pentru Toți - Inițiativă de Acțiune Rapidă”, iar în noul proiect accentul este pus pe calitatea educației timpurii.
    
Aglaia Zafeirakou, Parteneriatul Global pentru Educaţie în Moldova | Video
21.10.2013, 10:52
Există domenii în Moldova unde lucrurile merg bine şi ele trebuie continuate, afirmă Specialistul în Educaţie, Aglaia Zafeirakou, care a venit recent de la Washington, de la Parteneriatul Global pentru Educație, şi a vizitat grădiniţele din satele Floriţoaia Veche şi Rezina din raionul Ungheni.
„Reflecţii de toamnă” la TV Moldova 1: Igor Guzun
05.10.2013
„Există o profesie care este mai importantă decât celelalte: profesia de educator, pedagog, profesor”, spune jurnalistul Igor Guzun în „Reflecţiile de toamnă” difuzate la TV Moldova 1.
    
„Împreună pentru un viitor european”: Arcadie Barbăroşie, Lilia Snegureac, Vasile Botnaru
04.10.2013, 22:58
Directorul Institutului de Politici Publice, Arcadie Barbăroşie, Preşedinta centrului de Resurse Lilia Snegureac şi jurnalistul Vasile Botnaru sunt prezenţi, într-o expoziţie, reuniţi prin mesajul Forumului Societății Civile a Parteneriatului Estic, „Împreună pentru un viitor european”, Forumul se desfăşoară la Chişinău, la 4 şi 5 octombrie 2013.
„Împreună pentru un viitor european”: Geta Burlacu, Alecu Reniță, Viorel Roșcovan
04.10.2013
Interpreta Geta Burlacu, deputatul în primul Parlament al Republicii Moldova Alecu Reniță și economistul Viorel Roșcovan se află în aceste zile la Forumul Societății Civile a Parteneriatului Estic, în cadrul unei expoziții, reuniți, alături de alte personalități din Moldova și din străinătate, prin mesajul „Împreună pentru un viitor european”.
    
„Împreună pentru un viitor european”: Ion Manole, Lilia Carasciuc, Pirkka Tapiola
04.10.2013, 20:52
Directorul Promo Lex Ion Manole, Directorul Transparency International – Moldova Lilia Carasciuc şi Ambasadorul european Pirkka Tapiola sunt prezenţi, într-o expoziţie, reuniţi prin mesajul Forumului Societății Civile a Parteneriatului Estic, „Împreună pentru un viitor european”, Forumul se desfăşoară la Chişinău, la 4 şi 5 octombrie 2013.
„Împreună pentru un viitor european”: Petru Macovei, Alina Radu, Aneta Grosu și Valentina Bordrug-Lungu
04.10.2013
Directorul Executiv al Asociației Presei Independente, Petru Macovei, Directorul ZIARULUI de GARDĂ, Alina Radu, Redactorul-șef al ZIARULUI de GARDĂ, Aneta Grosu, și Președinta GENDER-CENTRU, Valentina Bordrug-Lungu, sunt prezenţi, într-o expoziţie, reuniţi prin mesajul Forumului Societății Civile a Parteneriatului Estic, „Împreună pentru un viitor european”, Forumul se desfăşoară la Chişinău, la 4 şi 5 octombrie 2013.
    
„Împreună pentru un viitor european”: Mircea Snegur, Ingrid Tersman, Sorin Mereacre
04.10.2013, 07:09
Chișinăul găzduiește, la 4 și 5 octombrie 2013, Forumul Societății Civile a Parteneriatului Estic. Evenimentul se desfășoară cu genericul „Împreună pentru un viitor european”. Mai multe personalități din Republica Moldova și din străinătate au pledat pentru viitorul european al țării noastre, exprimându-și convingerea că și Republica Moldova poate aduce în Uniunea Europeană mai multe lucruri bune.
„Moldova pozitivă”: Igor Guzun la TEDxChişinău: Postcards from the future 2013 | Video
28.08.2013
„Sunt peste 6 ani de când a creat agenţia „URMA ta”, pentru a ajuta oameni şi instituţii să comunice, şi de 2 ani face, împreună cu echipa sa, www.stiripozitive.eu”, aşa l-au prezentat pe Igor Guzun organizatorii evenimentului internaţional TEDxChişinău, desfăşurat la 25 mai 2013.
    
Manifestul ştirilor pozitive
06.08.2013, 11:55
Să trecem împreună cu privirea şi cu fapta - pentru că acum suntem mai mulţi - prin Manifestul ştirilor pozitive. Ştirile pozitive bucură oamenii.
„Cine vine la noi”, la TV Moldova 1? Stiripozitive.eu! 1 august 2013
01.08.2013
Emisiunea „Cine vine la noi?” din 1 august 2013 de la TV Moldova 1 a abordat și subiectul știrilor pozitive.
    
Oameni cu tricoul „Ştiri pozitive” Update 2
10.06.2013, 11:35
Surprinşi din faţă sau din spate, oamenii în tricoul „Ştiri pozitive” fac parte din echipa Moldovei care aduce veşti bune.
Aceştia sunt speakerii evenimentului TEDxChişinău 2013
24.05.2013
Aceştia sunt speakerii conferinţei internaţionale TEDxChişinău de mâine, 25 mai 2013, cu genericul „Postcards from the future”.
    
Mesaj pozitiv de la corul „Brio Sonores” | Video
23.05.2013, 10:52
Acesta este mesajul pozitiv cântat de corul de bărbaţi „Brio Sonores”.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.