Prima pagină / Oameni / Vorbire directă

Vorbire directă

10 calităţi pentru un sportiv de top: Mihai Sandu
19.11.2015
Mihai SANDU, realizatorul emisiunii „Săptămâna Sportivă” de la TV Moldova 1, a scris pentru Stiripozitive.eu o listă cu 10 calități pentru un sportiv de top, enumerând la fiecare calitate nume de sportivi care reprezintă Moldova și-i duc faima la concursuri naționale și internaționale.
    
16 lucruri învățate de Dorina Arsene timp de 4 ani cu „ABeZe”
18.11.2015, 10:26
Dorina ARSENE, directoarea școlii de bune maniere „ABeZe”, a împărtășit 16 lucruri învățate timp de 4 ani de când a fost creată această școală care a oferit 4000 de ore de bune maniere.
(Foto) Lucica Tăut, Dorin Galben și Svetlana Tătaru despre Gala „Premii pentru Jurnalism de Mediu”, ediția a II-a
30.10.2015
Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic a premiat la 29 octombrie, în cadrul Galei „Premii pentru Jurnalism de Mediu”, 8 jurnaliști pentru materiale de mediu realizate. Printre ei se numără și Lucica Tăut, Dorin Galben și Svetlana Tătaru, care au împărtășit pentru Știripozitive.eu, impresiile și emoțiile de după premiere.
    
(Foto) De ce părinții se supără pe adolescenții lor?
20.10.2015, 15:50
Perioada de adolescență este frumoasă, însă plină de riscuri și neînțelegeri între generații. Am discutat cu mai mulți adulţi și am aflat motivele din care ei se supără și nu-și înțeleg tânărul.
(Video) Serviciile de sănătate prietenoase tinerilor din Moldova în prim-planul Conferinţei Anuale a Cooperării Elveţiene pentru Dezvoltare de la Basel
25.08.2015
Reţeaua Centrelor de Sănătate Prietenoase Tinerilor din Moldova, susţinută de Cooperarea Elveţiei, s-a aflat în prim-planul Conferinţei Anuale a Cooperării Elveţiene pentru Dezvoltare, desfăşurată la Basel, la 21 august 2015.
    
(Video) Mihaela Cîrnov invitata emisiunii „Bună dimineața de weekend” la TV Moldova 1
25.05.2015, 09:56
Prezentatoarea emisiunii „Știri Pozitive” la TV Moldova 1 și editorul portalului www.stiripozitive.eu, Mihaela Cîrnov, vorbește în cadrul emisiunii „Bună dimineața de weekend” de sâmbătă despre implicarea în proiectul de caritate „Bine faci, bine mănânci!”, despre experiența la televiziune și Știripozitive.eu.
(Video) Când ultima dată ați fost la muzeu? Ce v-a impresionat acolo?
15.05.2015
În această săptămână am întrebat mai mulți oameni ce muzee au vizitat și ce i-au impresionat cel mai mult acolo, iar pe 16 mai uşile muzeelor sunt deschise, mai ales seara. Astfel va fi marcată „Noaptea Europeană a Muzeelor”, eveniment ajuns anul acesta la cea de-a 11 ediţie
    
(Video) „Lituania este o țară demnă de urmat”: Ambasadorul Igor Klipii
07.05.2015, 17:10
Ambasadorul Moldovei la Vilnius, Igor Klipii, ne-a mărturisit într-un interviu că Lituania este o ţară demnă de urmat. Sunt mai lucruri impresionante când este vorba despre Lituania, spune Ambasadorul. Iar printre acestea în Lituania sunt cel puţin două lucruri care pot inspira Moldova: practica meritocraţiei şi solidaritatea internă.
(Video, foto) Maria Chirilov: „Nunta a durat o săptămână, dragostea o viață întreagă”
22.04.2015
Nunta Mariei și a lui Nicolae Chirilov din satul Ustia, Dubăsari, a durat o săptămână. Chiar dacă a trecut jumătate de secol de atunci, dragostea este prezentă și astăzi.
    
(Video) Cătălina Dumbrăveanu – „Cred cu tărie că gândurile noastre se materializează”
21.04.2015, 11:50
Cătălina Dumbrăveanu este o tânără implicată și participă la diverse programe naționale și internaționale. A reușit să călătorească pe 3 continente. Datorită acestor experiențe, Cătălina lucrează acum asiduu în domeniul tineretului.
(Video) Ambasadorul Victor Guzun despre ce putem învăţa din reuşitele Estoniei
17.04.2015
Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Estonia, Victor Guzun, a împărtăşit într-un interviu pentru Stiripozitive.eu mai multe exemple de reuşite din Estonia care pot fi contagioase pentru Moldova.
    
(Video) Cum ați sărbătorit Paștele?
15.04.2015, 16:50
Pentru creştini, Paştele este una din sfintele sărbători din calendar, iar nouă ne-a fost interesant cum au sărbătorit-o și am întrebat mai mulți trecători câte ouă au vopsit, ce au făcut și de cine și-au amintit cu emoții pozitive în această zi.
(Video) Cristina Moloman: „Arta înseamnă să te regăseşti sufleteşte”
15.04.2015
Sfera online s-a răspândit rapid, iar tinerii profită de blog-urile personale pentru a se face auziţi. Cristina Moloman este o bloggeriţă începătoare, dar cu aspiraţii mari pentru viitor.
    
(Video) Logos Group Company revine cu o nouă conferință
09.04.2015, 13:53
Tinerii care vor să facă un pas corect în alegerea meseriei pe care o vor practica în viitor și totodată să-și descopere potențialul, sunt așteptați la 16 mai, în incinta Bibliotecii Municipale „B. P. Hașdeu”, la Conferința de Orietare Profesională organizată de Logos Group Company.
(Video) Glume de 1 aprilie
01.04.2015
Astăzi cu toții am făcut sau ni s-au făcut glume, pentru că este 1 aprilie, iar noi am întrebat mai mulți oameni ce glume reușite au auzit, au spus sau au făcut. Aici vi le prezentăm pe cele mai hazlii.
    
(Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Rodica Bujac
30.03.2015, 10:00
Rodica Bujac este locotenent de poliţie, inspector formare profesională al Secţiei Resurse Umane, în cadrul Inspectoratului de Poliţie Dubăsari al IGP al MAI.
(Video) FEMEI CARE INSPIRĂ : Nadejda Căzănescu
28.03.2015
Nadejda Căzănescu este locotenent-major de poliție, inspector superior al unităţii de control al frontierei, Sectorul Poliţiei de Frontieră „Leuşeni 2” Direcţia Regională VEST
    
(Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Liliana Pașcan
26.03.2015, 16:15
Liliana Pașcan este locotenent de poliție, specialist principal al Secției Elaborare Acte Normative a Direcției Juridice și Practică Contravențională a Departamentului Poliție de Frontieră
(Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Aliona Chircu
26.03.2015
Aliona Chircu este una dintre cele 17 femei-protagoniste ale expoziției „INSPIR-O” care inspiră demnitate, curaj și profesionalism. Aliona este inspector inferior de patrulare, subofiţer.
    
(Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Aliona Donea
24.03.2015, 15:39
Aliona Donea este căpitan de poliţie, șef de schimb la Sectorul Poliție de Frontieră „Tudora 2”, Direcția Regională EST.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.