Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă

Stil de viaţă

(Galerie foto) Decembrie-n Moldova. Fotografii de Cristian Barancean
29.12.2016
Moldova s-a îmbrăcat în straie de iarnă, iar tânărul fotograf Cristian Barancean a surprins aceste momente.
    
Carte poştală video de la Fundaţia Est-Europeană pentru 2017
22.12.2016, 23:54
Am primit, și în acest an cu plăcere, cartea poștală video a Fundaţiei Est-Europene deja pentru anul 2017, adresată prietenilor și partenerilor, cu urări de bucurii, pace și noi realizări. Și o retransmitem de asemenea cu plăcere.
(Foto) Iarnă în Moldova pe Instagram
21.12.2016
Moș Crăciun, daruri, portocale, ciocolate, brazi, zăpadă - toate acestea apar în fotografiile prietenilor noștri, încărcate în acest început de iarnă pe Instagram.
    
Surprinde-i pe cei dragi cu un album personalizat, creat de Olga Botezatu
15.12.2016, 13:00
Olga Botezatu este tânăra mămică, care la cei 25 de ani are o pasiune frumoasă de a crea albume personalizate, ce cuprind o serie de tematici. Albumele includ fotografii ale micuților, începând de la prima luna de viață și până la un anișor. De asemenea, Olga creează albume de nuntă unde fiecare invitat lasă o amintire, o felicitare a mirilor, albume de botez, albume care includ o istorie frumoasă de dragoste exprimată prin fotografii. Sursa principală de inspirație vine de la Sofia, fetița acesteia de doar un anișor și șase luni.
Fericirea e atunci când... | Felicia Plămădeală
08.12.2016
Felicia Plămădeală este studentă la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. A lăsat tot ce făcuse anterior, ca să constate că doar în artă și cultură își regăsește echilibrul. Acum face multe lucruri și toate au tangență cu expresivitatea – evenimente, concerte, fotografie, festivaluri de film, cinema. Toate-i sunt aproape și-i fac ochii să strălucească de fericire. Până acum, Felicia a înțeles că dacă ești pasionat nebunește de ceea ce faci și de oamenii care te înconjoară – e o fericire atât de imensă, inexplicabilă și îndrăzneață.
    
Fericirea e atunci când... | Doina Pantaz - Sîrbu
05.12.2016, 13:03
Pentru Doina Pantaz - Sîrbu fericirea este ca și oxigenul, nu-i simți și înțelegi prezența și importanța, decât atunci când îți lipsește. Doina este jurnalista îndrăgostită de radio, e vocea din spoturile multor branduri de pe piața autohtonă. Pe lângă jurnalism a făcut și Facultatea Arte Frumoase, cântă la vioară, scrie versuri și are în colecție două melodii proprii. Fericirea pentru ea e atunci când...
(Video) Meșterița Aliona Bancov îndeamnă femeile să-i urmeze exemplu
01.12.2016
Aliona Bancov este una dintre mămicile care știe să investească timpul plăcut și util în perioada de concediu de maternitate, pentru a realiza lucrări personalizate. Acum doi ani, a depășit frica de necunoscut și a început să realizeze doar câteva creații handmade. În prezent, numărul lor ajunge la 500 de lucrări.
    
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna noiembrie pe stiripozitive.eu
30.11.2016, 10:38
Apetisante, pozitive și cognitive sunt și următoarele 10 cele mai vizualizate articole ale lunii noiembrie pe stiripozitive.eu.
(Galerie foto) Portretul Chișinăului în stil graffiti. Episodul 15
28.11.2016
Încă mai mulți stropi de culoare au invadat Chișinăul. Lucrările graffiti reprezintă Moldova, așa cum este ea.
    
Fericirea e atunci când... >> Diana Enache
28.11.2016, 10:52
Pentru Diana Enache fericirea, prin substanţa ei abstractă, variază în ochi şi atitudini diferite. Diana este absolventă a FJȘC în 2016, acum anul III la Facultatea de Istorie și Filosofie, USM. Și anul I la masterat în Relații Internaționale la Academia de Administrare Publică de pe lângă Guvernul Republicii Moldova. Pe lângă toate acestea mai este și Șef al Serviciului de Informare și Comunicare cu Mass Media la Biroul Național de Statistică. Aceasta a reușit să scrie și o carte „Dor de România”, iar de opt ani este prezentatoare radio. Diana continuă a spune că fericirea e atunci când…
ALB-NEGRU | Feat Doru Ciocanu & Igor Guzun
23.11.2016
Unul a zis: „Alb”. Celălalt a replicat: „Negru”. Și așa s-au născut, rând pe rând, toate asociațiile legate de alb și negru, pe care le-au avut astăzi Doru Ciocanu și Igor Guzun.
    
Cuptorul Moldovencei, o afacere coaptă din dorul de casă al unei basarabence. Specialitatea casei: delicioasa plăcintă moldovenească
17.11.2016, 11:12
Nicoleta Hriţcu (33 de ani), o tânără originară din Soroca, Republica Moldova, stabilită în Iaşi, a decis să lase în urmă joburi de birou, precum cel de asistent de marketing, pentru a face plăcinte moldoveneşti şi prăjituri după reţetele de casă. Aşa s-a născut, la Iaşi, Cuptorul Moldovencei.
Fericirea e atunci când... | Andreea Russo
08.11.2016
E tânără, frumoasă și deja are „Amintiri din viitor”, inserate în primul ei volum de carte. Andreea Russo, fata misterioasă care ne vorbește despre fericire.
    
Catalina Osipov – Gontea creează seturi de lenjerie pentru femei
25.10.2016, 12:16
Catalina Osipov – Gontea este o tânără mămică care-și ocupă timpul liber realizând diferite seturi de lenjerie intimă pentru femei. Tânăra are studii în domeniul designului, de aceea aplică cunoștințele și în practică. Cătălina lucrează în timpul nopții, atunci când fetița ei de numai un anișor doarme. Tânăra nu are un atelier de creație, dispune numai de o mașină de cusut, cu toate acestea visul ei este de a se extindă și peste hotare.
Cinci basarabeni recunoscuți pentru merite în domeniul aviației
24.10.2016
Basarabenii noștri sunt recunoscuți și în domeniul aviației. Au ajuns să înregistreze performanțe datorită muncii și capacității intelectuale. Activitatea lor în domeniul aviație a avut parte de admirație atât din partea opiniei publice cât și a statutului. Meritele lor se regăsesc și în Cartea de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova, autor Denis Roșca.
    
Fericirea e atunci când... | Nicu Țurcanu
24.10.2016, 10:14
Zâmbet! Aer! Iubire! Sunt elementele definitorii ale fericirii specifice actorului de la Teatrul Studio Geneza Art, Nicu Țurcanu. Acesta regăsește fericirea în lucruri mici. Nicu a acceptat provocarea noastră și ne-a mărturisit că fericirea e atunci când....
Fericirea e atunci când... | Natalia Barbu Sota
21.10.2016
Stiripozitive promovează și în continuare oamenii, lucrurile, locurile și evenimentele pozitive. De data aceasta am lansat o nouă rubrică prin care vrem să definim fericirea, prin prisma scriitorilor, artiștilor, interpreților, jurnaliștilor, oamenilor de artă etc. Provocarea a acceptat-o și interpreta Natalia Barbu Sota, care ne-a mărturisit că fericirea e atunci când…
    
Impresii pozitive și prestație de excepție a Anastasiei Jantîc la X Factor
19.10.2016, 11:09
E talentată și visătoare. Și-a luat „inima în dinți” și a participat la cea de-a doua ediție X Factor România, Anastasia Jantîc, tânăra ce a cucerit publicul și juriul din prima clipă când a pășit pe scenă. Pentru concurs Anastasia a ales piesa „Cold Stone” de Demi Lovato.Tânăra care visează visează să ajungă star internațional, a trecut în etapa următoare cu patru de DA.
5 femei din Moldova căsătorite cu soți celebri
11.10.2016
În spatele unor bărbați celebri, stau femei frumoase și inteligente, inclusiv din Moldova. Aceste femei se care se regăsesc și în Cartea de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova, autor fiind Denis Roșca.
    
Fericirea este atunci când… | Doru Ciocanu feat Igor Guzun
10.10.2016, 10:29
Fericirea este o senzație scurtă, dar foarte intensă. Atunci când această senzație descrește, ea rămâne sub formă de bună dispoziție, mai puțin intensă, dar mult mai îndelungată. Unii oameni pot să și-o mențină astfel cu orele, cu zilele, cu anii! Fii și tu un astfel de om! te îndeamnă Doru Ciocanu și Igor Guzun.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.