Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă

Stil de viaţă

Cel mai mare târg de Crăciun din oraş s-a desfăşurat în perioada 23-25 decembrie
26.12.2017
În perioada 23, 24 şi 25 decembrie a fost organizat târgul de Crăciun Far Far Away - YARD SALE în incinta unei locații noi, confortabilă şi spațioasă - centrul comercial Alfa Mall!
    
Să fii sănătos e la modă
25.09.2017, 16:21
Imunitatea reprezintă capacitatea naturală a organismului de a se apăra împotriva infecțiilor cu bacterii, microbi sau alți agenți patogeni. În anumite perioade, în special în anotimpurile de tranziție, imunitatea organismului tinde să scadă.Ce putem face, însă, pentru a ne întări imunitatea, în special în anotimpurile reci când organismul face față cu greu frigului?
Selfie-uri monumentale
11.09.2017
Câteva monumente istorice din Chişinău au fost supuse unui exerciţiu de imaginaţie, cum ar fi dacă ar avea un selfie stick in mâină!
    
Poartă natura pictată de MOVE! Brand-ul MOVE prezintă colecția de toamnă-iarnă 2017/2018
07.09.2017, 13:46
Descoperă misterul colecției toamnă-iarnă semnată de MOVE. Piesele vestimentare din mătase naturală sunt pictate manual. Acestea sunt perfecte pentru o ținută romantică și enigmatică.
100 de locuri ciudate în care poate fi ascultat radio | Sergiu Beznițchi feat. Igor Guzun
10.08.2017
Coautorii cărții „LA BLOG” (2014) - Sergiu Beznițchi și Igor Guzun - au revenit la formatul care oarecum i-a consacrat și au scris următorul feat „100 de locuri ciudate în care poate fi ascultat radio”.
    
Stella Verega. „Amintiri cu tata”
02.08.2017, 15:39
Acest text emoționant, scris de Stella Verega cu o ocazie anume, nu are nevoie de intro. Trebuie pur și simplu citit atent și până la capăt...
Număr record de vizitatori la cea de a cincea ediție a festivalului IA MANIA, iar satul Molovata a plecat acasă cu cele mai multe premii!
10.07.2017
Sâmbătă, 8 iulie 2017, la Holercani a avut loc cea de a V-ea ediție a festivalului IA MANIA. În acest an, Asociația K LUMEA și primarii din 15 sate ale raionului Dubăsari și-au unit eforturile și i-au convins pe vizitatori că anume malul Nistrului este cea mai frumoasă, gustoasă, cea mai plină de talente și cea mai ospitalieră regiune din Moldova.
    
​Brand-ul MOVE prezintă colecția „Nimfe de pădure”
30.05.2017, 17:59
Descoperă misterul colecției „Nimfe de pădure” semnată de MOVE. Piesele vestimentare din mătase naturală sunt pictate manual. Acestea sunt vaporoase și pe alocuri transparente, perfecte pentru o ținută romantică și enigmatică.
10 lecții de viață pe care le-am învățat până la vârsta de 20 de ani: Ana Ciobanu
29.05.2017
„Eu visez, zâmbesc și dăruiesc iubire. Poate că sunt încă foarte naivă, însă încerc să trăiesc clipa căci ea nu se mai întoarce, iar muzica este cea care îmi dictează stările sufletului meu. Muzica mă alină cum nimeni nu o face”. Așa s-ar descrie în câteva cuvinte Ana Ciobanu. Tânăra a decis să ne împărtășească lecțiile sale de viață pe care le-a învățat.
    
Farmecul coronițelor confecționate de meșterița Elena Căpățină
26.05.2017, 11:41
Ingeniozitatea și creativitatea sunt unele dintre caracteristicile meșteriței handmade Elena Căpățină. Știe să dea culoare și farmec coronițelor și bijuteriilor pe care le confecționează ori de câte ori are ocazia. Meșterița realizează și coronițe pentru mirese. Deseori lucrările Elenei sunt promovate la diferite expoziții și târguri.
Tatiana Balaban: „Cămașa albă este un început, principiul fundamental de creare a unei povești”
27.04.2017
Profesia de designer vestimentar în cazul Tatianei Balaban este ceva genetic. Cămașa albă pentru ea este un principiu fundamental de creare a unei povești, de aceea a dat naștere colecției „White Silence”. Experiența din lumea modei a fost completată de lumea mass-mediei. În interviul de mai jos, Tatiana a povestit mai multe secrete ce se ascund în spatele acestei linii de haine.
    
(Galerie foto) Sărbătorile Pascale pe Instagram
19.04.2017, 10:28
Ouă roșii, iepurași, cozonac și pască, dulciuri și flori am văzut în aceste zile pe fotografiile postate pe Instagram. Am selectat aici câteva dintre ele într-o galerie intitulată: Sărbătorile Pascale pe Instagram.
Romina Garas – fondatoarea „The Stage”, ONG-ul care își propune să promoveze tinerele talente
04.04.2017
Romina Garas este studentă, iar recent a creat un ONG. Acesta poartă numele de „The Stage” și își propune să promoveze tinerele talente. Pe lângă acest ONG, Romina are zeci de activități care o țin ocupată ziua întreagă.
    
Fericirea Alionei Triboi iubește liniștea
14.03.2017, 16:51
Actrița și interpreta Alionei Triboi este o sursă inepuizabilă de energie, zâmbet, pozitivism și poftă de viață. Iar astfel de oamenii inspiră, cuceresc inimi și reflectă emoții constructive. Fericirea ei se rezumă la lucruri simple pe care le prețuiește și acceptă să le împărtășească cu echipa noastră.
(Infografic) 5 ani de Stiripozitive.eu
28.02.2017
Au trecut 5 ani de la prima veste bună pe care a împărtășit-o echipa Stiripozitive.eu. De atunci și până în prezent au fost multe. Am adunat cele mai importante cifre din acești 5 ani și i-am pus într-un infografic.
    
Cristina Stețcaia revine cu o nouă creație muzicală
27.02.2017, 15:58
Interpreta de muzică populară Cristina Stețcaia își exprimă dragostea față de oamenii dragi prin muzică. În 2014 a dedicat o melodie de suflet mamei sale, acum a ales să dedice soțului noua creație muzicală „ Hai la joc, măi Nicolai”. Lansarea melodiei a avut loc la un post de radio din țară. Deocamdată, cântecul nu se găsește online, va apărea odată cu realizarea unei înregistrări video.
10 lecții de viață pe care le-am învățat până la vârsta de 21 de ani: Constantin Botezat
31.01.2017
Orice vârstă aduce experiențe noi în viața fiecăruia dintre noi. Constantin Botezat este tânărul artist de numai 21 de ani, reprezentat oficial de către Iaga Contemporary Art care impresionează prin lucrările expuse și la Hollywood. Calea spre succes l-a determinat să învețe unele lecții de viață de care ține cont și care-i sunt o cheie pentru a deschide multe alte uși.
    
O zi cu Anna și Corneliu Comendant: „Ambii suntem copii, de aceea Maria-Cătălina este un copil fericit” | Suntparinte.md
31.01.2017, 10:27
Anna și Cornel Comendant sunt ca doi copii, de aceea fiica Maria-Cătălina de 1 an și șase luni este un copil fericit. Părinții investesc foarte mult în educația copilului, iar fiecare activitate este însoțită de poezie, cântec și jucării educative, confecționate de bunica Angela și de mama Anna. Aceștia au acceptat provocarea celor de la Suntparinte.md de a petrece o zi de sâmbătă alături de ei.
Plimbările Nataliei Ghilașcu în căutarea istoriilor de succes ale moldovenilor aflați peste hotare
26.01.2017
Cetățeanca lumii, așa cum îi place să fie numită, Natalia Ghilașcu a cutreierat Statele Unite ale Americii și alte țări din Europa pentru a descoperi istorii de succes ale moldovenilor aflați peste hotare. Poveștile de succes sunt adunate într-un cuibușor numit – www.moldovatimes.com. Puteți oricând să accesați și să vă inspirați.
    
Corina Bezdîga: Fericirea sunt eu cu mine…
25.01.2017, 15:25
„Bolnavă de dor”…profundă în exprimare și fericită, deoarece a înțeles că această stare nu depinde de nimeni, doar de ea. Scriitoarea Corina Bezdîga a acceptat să povestească echipei Stiripozitive ce culoare are fericirea ei.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.