Prima pagină / Lucruri / Timp liber

Timp liber

Senzualitate de sârmă la Artcor
02.09.2019
O nouă expoziție inedită din incinta centrului de dezvoltare a industriilor creative „ARTCOR” este gata de a încânta vizitatorii.
    
Când sufletul cere o pauză, privește un film
21.01.2019, 11:22
Anul 2019 pare a fi promițător în domeniul cinematografiei, iar animatorii înrăiți de filme pun pariu că ar dori să afle ce premiere îi așteaptă anul acesta. De aceea am elaborat o listă cu cele mai așteptate filme din 2019 care sper să vă intrige.
Femeile și tradițiile aduc banii acasă
29.10.2018
Frumusețile din Pelinia — cel mai mare sat din nordul Republicii Moldova — reflectă valori autentice, adunate de secole și caracteristice doar pentru această zonă. Însă, în câțiva ani, erau sortite pierzaniei.
    
(FOTO) Zeci de pasionați de arta graffiti şi-au dat frâu imaginaţiei la festivalul SUN Dă-I Fest
13.06.2018, 13:32
Festivalul SUN Dă-I Fest, ediţia 2018 a fost organizat în Grădina Publică Ştefan Cel Mare şi Sfânt din Chişinău pe 10 iunie. La eveniment au fost prezenţi cei pasionaţi de tehnologiile eco, şi nu doar. Expuse vizitatorilor au fost bateriile solare, cazanele pe biomasă şi invenţiile unor adulţi sau ale unor copii.
(VIDEO) Concursuri, muzică, jocuri distractive și multe zâmbete. Aşa a fost la atelierul de creație în aer liber „Colorăm primăvara împreună!”
06.04.2018
„Colorăm primăvara împreună!” este un eveniment social care a întrunit mai multe activități educative și distractive pentru copii, vizitatori ai parcului Valea Trandafirilor.
    
Rezoluţii pentru 2018: Despre cărţi din auzite II
09.02.2018, 13:48
Spuneam anterior, cărțile ne pot schimba cu adevărat viețile: viețile celor care le citesc și viețile celor care le scriu. Ei bine, noi şi acum considerăm astfel, mai bine zis, cartea trebuie să trezească în cititor o spontaneitate, şi nu o stare de fascinaţie şi de supunere. Pe scurt, trebuie să-l determine să gîndească singur. Iată de ce în literatură nu povestea, informaţia, mesajul ce par a fi purtate de cuvinte contează, ci însăşi experienţa lecturii.
Rezoluţii pentru 2018: Despre cărţi din auzite
05.02.2018
Cărțile ne pot schimba cu adevărat viețile: viețile celor care le citesc și viețile celor care le scriu. Lectura este singura activitate care ne lărgește perspectiva asupra lumii, sprijină dezvoltarea personală, dezvoltă imaginația și hrănește spiritul flămând de cunoaștere, toate în același timp.
    
Cuvintele-cheie de pe Stiripozitive.eu în decembrie 2017
29.12.2017, 17:23
Acestea au fost cuvintele-cheie ale lunii decembrie pe Stiripozitive.eu.
Reduceri, concursuri și premii a pregătit Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova
21.11.2017
Toamna aceasta la Shopping MallDova a avut loc cel mai așteptat eveniment „Noaptea Reducerilor”. La data de 17 noiembrie, începând cu ora 20:00, sute de amatori de shopping au venit să facă cumpărături la prețuri reduse într-o atmosferă distinsă.
    
(VIDEO) Vica Potrîmbă: O nouă viață pentru jacheta ta
02.11.2017, 12:38
Are 21 de ani și este originară din Călărași. A absolvit cu brio Şcoala de Arte din Călăraşi, iar de la vârsta de 14 ani a început să facă tricouri personalizate. Acum a trecut la o nouă etapă în viața ei, a început să picteze pe jachete.
Francy Accesorii Handmade: bijuterii create cu mult rafinament şi eleganţă
12.09.2017
Confecţionarea accesoriilor Francy a început într-un mod deosebit, deoarece meşteriţele iubesc frumosul şi consideră că orice detaliu la o femeie contează. Despre denumirea Francy, acestea spun că s-au inspirat de la copilul surorii mai mari, o fetiţă cu numele de Francesca.
    
Prima ediție a taberei de vară fetele “Rocketele” a luat sfârșit
01.09.2017, 14:46
POT Music a organizat în premieră „Școala de vară pentru fete Rocketele”! Proiectul a fost dedicat fetelor cu vârsta cuprinsă între 13 și 24 de ani, pasionate de muzică.
(INTERVIU) Denisa-Daniela Beregoi: inspirația vine din tot ceea ce se învârte în jurul meu
29.08.2017
Denisa-Daniela Beregoi este originară din Chișinău. Deși se află pe băncile școlii, acest fapt nu o încurcă să-și urmeze visele și să le pună în aplicare. Este tânăra care își are drept prieteni: originalitatea și creativitatea. Crede că frumusețea unui lucru hand made constă în simplitatea lui. Iubește unicitatea și mereu vine cu idei care să surprindă plăcut oamenii.
    
O meșteriță din capitală a învățat câteva femei cum să-și creeze propriile compoziții floristice de sărbătoare
14.08.2017, 10:46
Denisa-Daniela Beregoi este originară din Chișinău. Saphir Bouquets a fost un mare vis care în prezent i s-a îndeplinit și a dat roade iar acest lucru o face mai fericita și mai ambițioasă în fiecare zi.
Expoziție Fotografică „Kotovorot”: 70 de imagini cu motani și pisici, prinse în diferite ipostaze
17.07.2017
Uniunea Artiștilor Fotografi din Republica Moldova a deschis ușile expoziției de fotografii „KOTOVOROT”, la Palatul Feroviarilor din Chișinău.
    
(Foto) Instagram-ul în floare | Episodul 4
04.05.2017, 13:27
Sunt mai mult de trei ani de când Stiripozitive.eu este și pe Instagram. Ne străduim să fim pretutindeni, ca să vă molipsim și să vă inspirăm cu oameni, lucruri, locuri și evenimente pozitive. Și noi, la rândul nostru, să ne molipsim de cei frumos de la voi.
Gabriela Buza redă personalitatea oamenilor energici prin caricatură
04.04.2017
Talentul de a desena preferă să creadă că e mai mult decât un dar de la Dumnezeu - Gabriela Buza, eleva de la Liceul Teoretic ,,Pro Succes" reușește să redea personalitatea oamenilor prin caricatură. Printre alte pasiuni pe care le are sunt muzica și dansul: contemporary și hip-hop; practică voluntariatul și se implică în viața socială activând în cadrul Consiliului Municipal de Tineret din Chișinău, de asemenea printre alte hobby-uri se numără fotografia și gătitul.
    
(Galerie foto) Vești bune: prietenii noștri de pe Instagram citesc. Episodul II
07.02.2017, 12:09
Prietenii noștri de pe Instagram petrec timpul frumos și util. Ei citesc. Iar fotografiile pe care le-am publicat în galeria foto de mai jos dovedesc acest fapt.
Fii original de sărbători! Optează pentru o felicitare handmade de la Diana Babîră
08.12.2016
Este studentă la două facultăți, iar în timpul liber adoră să confecționeze lucruri handmade. Diana Babîră are 22 de ani și de ceva timp se mândrește cu albumele sale foto, plicurile și invitațiile, pe care le realizează cu mare atenție. Mai nou, în preajma sărbătorilor de iarna, ea s-a gândit să-i surprindă pe cei dragi și a creat o mulțime de felicitări. Originale și confecționate cu dragoste, acestea pot fi achiziționate ușor prin comandă telefonică sau pe internet.
    
Top 5 replici cum să enervezi un Fotograf
25.11.2016, 12:39
Fotografia este o artă, deoarece prin intermediul ei poate fi transmis un număr nemărginit de trăiri sau sentimente. Ea reprezintă o amintire, motiv pentru care fiecare dintre noi are cel puțin un album foto care înrămează sute de momente petrecute alături de familie sau prieteni.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.