Prima pagină / Lucruri / Timp liber

Timp liber

Palmieri de 40 de ani la Chişinău
21.03.2013
De 40 de ani la Chișinău cresc palmieri. Au fost aduși de la Moscova. De la cinematograful „Moscova” pentru că nu mai încăpeau acolo. Acum sunt la Palatul de Cultură al Feroviarilor, unde se simt bine și așteaptă reconstrucția tavanului pentru a putea crește mai sus.
    
Cărți poștale cu mesaje pozitive trimise la întâmplare în peste 218 țări ale lumii
06.03.2013, 11:06
”Cărțile poștale cu mesaje pozitive trimise la întâmplare în peste 218 țări ale lumii au devenit o pasiune pentru mine”, mărturisește Nadejda Zincenco, business-analist într-o companie IT.
Datorită lor scrisorile din Moldova ajung oriunde în lume. Timbrele moldovenești
29.01.2013
Fără ele, cele 48 milioane de scrisori prelucrate anual în Republica Moldova n-ar ajunge nicăieri. Sunt timbrele moldovenești.
    
O vizită la Muzeul Regiei Transport Electric Chişinău | Galerie foto
18.01.2013, 10:03
Jucăriile rămase de la copiii de pe vremea când clădirea Muzeului Regiei Transport Electric Chişinău era încă grădiniță, își găsesc loc printre exponate: cheia orașului este păzită de doi cățeluși de pluș, iar mașinuțele refac în miniatură traficul de pe străzile Chișinăului.
Un garaj imens cu mașini în miniatură
07.01.2013
Vadim Samsonov deține un garaj imens acasă, pentru că este colecționar de mașini în miniatură. Și are parte doar de priviri uimite atunci când arată poze cu propria colecție de machete auto.
    
Povestea mănușilor lui Luca în Canada. Happy End
05.01.2013, 09:18
De departe, din Canada, Doru Ciocanu, originar din Chișinău, povestește istoria mănușilor preferate de fotbal, uitate de fiul său Luca pe o bancă pe terenul de joc. Și pentru că această istorie este repovestită de „Știripozitive.eu”, ea are, se pare, un final fericit.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.