Sport

Sergiu Mîrzenco povestește despre sportul care l-a făcut cetățean al întregii planete
02.12.2016
Sergiu Mîrzenco este campion naţional, european și mondial la powerlifting. Deține o serie de performanțe obţinute la concursurile naționale și internaţionale de strongman. Are o putere interioară, cât și exterioară inexplicabilă. În prezent, sportivul petrece duminicile luptând la brațe cu prietenii de la clubul de armwrestling.
    
Cel mai tânăr arbitru junior a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial de Armwrestling din Bulgaria
13.10.2016, 10:34
Ghenadii Ababii este cel mai tânăr membru al echipei naționale, care a devenit deținătorul medaliei de aur la Campionatul Mondial de Armwrestling din Blagoevgrad, Bulgaria, categoria Arbitru Junior! Tânărul este clasa a XII-a la Liceul ”Spiru Haret”, iar această realizare e un imbold de a munci și mai mult pentru a obține rezultate frumoase pentru Republica Moldova.
Elena Stadnic: „Jumping-ul este acel tip de sport care leagă prietenii, schimbă viziunile și îți modifică radical viața”
29.06.2016
„Jumping Fitness” este unul dintre cele mai moderne genuri de aerobică, apărut recent și în Republica Moldova. Este un sport practicat de multe femei, printre care se numără și Elena Stadnic. Ea a înțeles că grija față de corp este un garant al sănătății și fericirii, astfel a început să practice fitnessul, iar acum este instructoare de Jumping.
    
FOTBALUL din copilărie. Reguli de joc de Doru Ciocanu
14.05.2016, 17:51
„Am citit într-o zi în Facebook o frază despre fotbalul din copilărie: „Meciul se termina atunci când cel cu mingea era chemat acasă”, mărturisește Doru Ciocanu. „Apoi, în altă zi, altundeva: „La poartă stătea cel mai gras”.
Tatiana Ciobanu: „Sunt adepta modului sănătos de viață care trebuie educat zi de zi”
21.04.2016
Nu-și imaginează o zi din viață fără sport. Tatiana Ciobanu practică Kangoo Jumps de doi ani, care la început era pentru ea doar un hobby, iar cu timpul transformat în munca de zi cu zi, a ajutat-o să devină antrenor internațional.
    
Aur, argint și bronz la powerlifting și strongman în coleția sportivului Sergiu Mârzenco
25.02.2016, 17:54
Vestea bună este că datorită lui Sergiu Mârzenco, Republica Moldova se poate mândri cu medalii de aur, argint și bronz la powerlifting și strongman. Iar în scurt timp suntem siguri că Sergiu ne va aduce și medalia de aur la armwrestling.
„Mai bine lasă-te de fotbal şi de jocuri. Şcoala e cea mai importantă”: îndemnul fotbalistului Gabi Balint pentru un puşti
21.01.2016
„Ştii ceva? Mai bine lasă-te de fotbal şi de jocuri. Şcoala e cea mai importantă”, i-a spus legendarul fotbalist român Gabi Balint unui puşti într-un text postat astăzi pe Facebook. „Ne bagă în cap monitorul ăsta blestemat c-avem 4 vieţi! În realitate avem o singură viaţă”, este îndemnul lui Gabi Balint, care a antrenat în cariera sa şi selecţionata de fotbal a Moldovei.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.