Sport

Ghenadie Ababii a câștigat medalia de argint la Campionatului Național de Skandenberg din România
10.05.2017
Ghenadie Ababii este membru al Federației de Armwrestling din Moldova, deține categorie mondială la arbitraj. Recent, Ghenadie a participat la Campionatului Național de Skandenberg din România, iar de data aceasta în calitate de luptător, categoria: tineret, braț stâng, 90 de kg și a reușit să ia medalia de argint. Ghenadie este elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Spiru Haret”. Tânărul a fost felicitat și de către directorul liceului unde-și face studiile, Victor Ambroci.
    
Campionul nostru la Milano Marathon 2017, Constantin Bostan
03.04.2017, 16:20
Maratonistul Constantin Bostan este originar din Republica Moldova şi are 38 de ani. Duminică, 2 aprilie 2017, sportivul nostru a fost printre cei 25 de mii de participanţi ai Maratonului din oraşul Milano, Italia care au parcurs, pe un timp ploios, distanţa de mai bine de 42 de km.
(Video) Din culisele luptelor de Grappling și Jiu-Jitsu Brazilian
02.02.2017
Dezvoltarea Grapplingului ca probă nouă de sport pe teritoriul Republicii Moldova a început din 2013. Primul reprezentat oficial al acestui stil de luptă este Eugeniu Petrachi care a înființat Federaţia de Grappling-ADCC din țară și care spune că doar prin dorință și multă muncă ajungi să obții performanță. În continuare, vom afla mai multe detalii din culisele luptelor de Grappling și Jiu-Jitsu Brazilian practicate de câțiva ani și în Republica Moldova.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.