Prima pagină / Lucruri / Business

Business

Caietul de Politici FNPAIA 2013 (PDF)
15.12.2013
De la politicile privind subvenționarea agriculturii și cooperarea agricultorilor până la inițiativele în domeniul comunicării: toate politicile Federaţiei Naţionale a Patronatului din Agricultură şi Industria Alimentară (FNPAIA) pot fi consultate în acest Caiet de Politici, elaborat în 2010 și actualizat în 2013.
    
O nouă marcă de vin în Moldova: EU VIN
12.11.2013, 08:53
Putem începe ziua de azi, cu zâmbetul pe buze, cu o nouă marcă de vin în Moldova: EU VIN.
O nouă marcă de vin în Moldova: AMUȘ VIN
31.10.2013
Putem continua ziua, cu zâmbetul pe buze, cu o nouă marcă de vin în Moldova: AMUȘ VIN.
    
Vești bune în prag de iarnă pentru oameni și instituții
09.10.2013, 16:28
Vești bune în prag de iarnă: acum operatorii centralelor termice pe biomasă au un o resursă care să-i ajute în munca lor: un Îndrumar.
Magazin on-line cu produse BIO cultivate de către călugări din Moldova
23.07.2013
Biocamara.md pune la dispoziția vizitatorilor fructe și legume de sezon, pâine, lactate, carne, ouă, miere și ceai, cultivate și produse de către călugării de la mănăstirea „Nașterea Domnului” din satul Zăbriceni, raionul Edineț.
    
Drumul răsăritei până la ulei | Reportaj foto
23.02.2013, 17:02
Aceste fotografii urmăresc drumul de la descărcarea răsăritei la o oloiniţă până ce răsărita ajunge ulei de floarea soarelui.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.