Prima pagină / Locuri / Societate

Societate

Violeta Cojocaru, o moldoveancă în ajutorul copiilor din Africa | Radio France Internationale
19.12.2014
Are 50 de ani, a fost ziaristă în trecut – la Deutsche Welle şi Basa-Press – înainte de a se consacra drepturilor copiilor, povesteşte Radio France Internationale despre Violeta Cojocaru, moldoveanca aflată de şapte ani în serviciul copiilor din Africa, unde a coordonat comunicarea pentru dezvoltare în Niger şi Republica Democratică Congo, iar acum în Senegal.
    
I Love Călărași | Video
26.11.2014, 18:25
Continuăm serialul „I Love...” cu o nouă localitate, de această dată este vorba de Călărași.
(Foto) Aducem ştiri pozitive de la Iaşi: Fundația „Alături de Voi”
25.11.2014
Călătoriiile sunt o sursă bună de a cunoaşte lumea. Echipa Știripozitive.eu a hotărât să nu meargă prea departe, ci să descopere lucruri bine făcute în România. Vizita a durat 2 zile, timp în care jurnaliştii au reuşit să acumuleze mai multe impresii şi cunoştinţe noi.
    
Berlinul fără zid văzut de pe bicicletă de Simion Ciochină
09.11.2014, 14:36
„Nu cred că vreun oraş din Europa contemporană a avut o istorie atât de neliniştită şi plină de evenimente marcante ca Berlinul”, mărturiseşte Simion Ciochină în debutul călătoriei sale pe bicicletă pe care a făcut-o în ziua în care s-au împlinit 25 de ani de la căderea Zidului berlinez. „Mai întâi fasciştii şi-au făcut în acest oraş sediu şi capitală. Mai apoi, marele puteri care au câştigat războiul, au împărţit Berlinul în două, construind în mijlocul acestuia un zid”. ,
SIMION CIOCHINĂ, Berlin
I Love Hîncești (Video)
27.05.2014
Vom merge la Hîncești pentru a continua serialul „I Love …” cu un nou episod, „I Love Hîncești”.
    
Cum să ajungi noaptea acasă la Durlești
06.03.2014, 14:08
INSTRUCȚIUNI. Cum să ajungi noaptea acasă la Durlești de Ludmila BOUROȘ, 1 noiembrie 2013 – 31 martie 2014 ,
Ludmila BOUROȘ
I Love Orhei | Video
27.01.2014
Serialul „I Love…” continuă cu oraşul Orhei, unde am fost înainte de a cădea prima zăpadă și am surprins imagini spectaculoase.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.