Prima pagină / Locuri / Cultură

Cultură

Excursie virtuală printre identitățile în derivă la KSAK
19.11.2012
Spațiul abandonat al muzeului Zemstvei, care a prins din nou viață, implicarea artiștilor din zona Mării Negre, precum și originalitatea conceptului ne-au inspirat la un tur virtual prin sălile expoziției „Identități în derivă”, pentru cei care nu au reușit să o vadă.
    
ChișiNou
12.03.2012, 11:20
Se zice că și Chișinăul a avut două turnuri gemene. O călătorie prin spațiile mai puțin explorate ale Chișinăului poate avea ca punct de plecare turnul rămas în viață – castelul de apă care găzduiește acum muzeul orașului.
Biserica Sf. Dumitru din Orhei de pe bancnota de 5 lei
09.03.2012
Cel mai vechi locaș religios din Orhei, biserica cu hramul Sfântul Dumitru, este un monument medieval construit între anii 1632 și 1636. Biserica are o semnificație patrimonială istorică și artistică națională, fiind una dintre cele mai importante construcţii ecleziastice păstrate până în prezent.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.