Prima pagină / Locuri / Cultură

Cultură

(VIDEO) Mariana Pascal, fondatoarea KidsAcademy, promovează pasiunea și profesionalismul în rândul tinerilor la Cahul
03.06.2020
În urma studiilor pe care le-a realizat în state, Marian Pascal s-a întors Moldova având o activitate de 5 ani la ILTC Moldova, unde formându-se ca un specialist bun a decis să dezvolte această calitate și la tinerii de la Cahul.
    
Călătorește virtual în 10 muzee faimoase cu ajutorul Google Arts&Culture
16.03.2020, 14:43
Te-ai gândit cum ar fi să călătorești virtual în unele dintre cele mai faimoase muzee din lume chiar din propria locuință? Acum este momentul potrivit pentru această experiență. Datorită Google Arts&Culture, care adună în jur de 500 muzee și galerii, ai posibilitatea să pornești în tururi virtuale indiferent de punctul geografic unde te afli. Colecția Google Arts&Culture include o mulțime de locații culturale, precum: British Museum din Londra, Van Gogh Museum din Amsterdam, Guggenheim din New York și alte câteva sute care îți vor aduce cunoștințe despre artă, istorie și știință.
Despre pasiuni și colecții, cu moldoveanul ajuns în cartea recordurilor Guiness, Petru Costin
19.02.2020
Petru Costin este colecționarul care a dus faima Republicii Moldova în toată lumea, ajungând în Cartea Recordurilor Guiness. Din 2007 se poate mândri cu Muzeul Serviciului Vamal pe care l-a înființat și unde are expuse colecții excepționale de uniforme militare, chipiuri din aceeași categorie, obiecte din epoca medievală , monede, icoane și altele.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.