Prima pagină / Locuri / Turism

Turism

Autoarea blogului Travelblog.md, Viorica Ataman: noile călătorii și prefața scrisă pentru un ghid turistic
22.08.2015
Viorica Ataman, autoarea blogului Travelblog.md, a împărtășit cu Știripozitive.eu ultima veste bună și utlimele ei călătorii din această vară.
    
(Foto) Restaurarea Cetății Soroca în 111 fotografii de Vadim Șterbate
15.05.2015, 11:53
Vadim Șterbate – omul Cetății Soroca a postat un album cu 111 fotografii făcute pe parcursul restaurării Cetății Soroca.
5 lucruri mai puțin cunoscute despre Biserica de lemn „Adormirea Maicii Domnului ” de la Chișinău
05.05.2015
Biserica de lemn „Adormirea Maicii Domnului” de la Chișinău este un monument arhitectural deosebit, care a rezistat secolelor sub vânt, ploaie şi ninsoare, avându-și rădăcinile într-un trecut îndepărtat.
    
(Video) Viorica Ataman reamintește care sunt locurile pe care trebuie neapărat să le vezi în Moldova
01.04.2015, 12:40
Autoarea blogului de turism travelblog.md, Viorica Ataman făce o listă cu câteva destinații pe care trebuie să le vadă orice turist care vizitează Republica Moldova.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.