Prima pagină / Locuri / Turism

Turism

I-a descoperit simțurile vizuale, auditive și cele gustative. Portugalia – țara care reprezintă un progres pentru Fiordalisa Chirilă
22.11.2016
Are 27 de ani, este o fire curajoasă și ambițioasă. Fiordalisa Chirilă dintotdeauna a avut un spirit de aventură pentru a îmbrățișa diferite culturi și a căuta experiențe noi, care să-i bucure mintea și sufletul. A ales să plece în Portugalia – țara, care astăzi reprezintă pentru ea un progres.
    
10 lucruri din Islanda care pot inspira Moldova: Lucian Reniță
03.10.2016, 16:05
Lucian Reniță a plecat în 2012 în Islanda pentru un program de master și fiind fascinat de frumusețea naturii, dar și de societatea islandeză, a rămas în țară. În tot acest timp, a reușit să lucreze ghid, fotograf și să ocupe poziții administrative de diverse niveluri în cadrul unei agenții de turism locale.
(Galerie foto) Robinzonada 2016 în 100 de fotografii
25.05.2016
Proiectul pentru copii și adolescenți „Robinzonada” are drept scop promovarea turismului și implicarea în diferite activități competitive și informativ-educative. Echipa Stiripozitive.eu a selectat 100 de fotografii realizate pe parcursul celor 4 zile de desfășurare a proiectului.
    
(Video) Proiectul pentru copii și adolescenți „Robinzonada” a ajuns și la Ignăței, Rezina
16.05.2016, 17:26
Cea de-a patra ediţie a proiectul „Robinzonada” a ajuns și în satul Ignăţei din raionul Rezina, în perioada 12-15 mai. Tabăra de supravețuire pentru copii și adolescenți are drept scop promovarea turismului și implicarea în diferite activități competitive și informativ-educative.
(Video) Frumusețile satului olandez Giethoom văzute prin ochii Oxanei Greadcenco
11.05.2016
Oxana Greadcenco este tânăra ce a povestit recent pentru stiripozitive.eu 10 lucruri din Olanda care pot inspira Moldova. Zilele trecute, ea a vizitat satul olandez Giethoorn, considerat pentru turiști ca „Veneția Olandei”, iar impresiile le-a împărtășit printr-un video pe rețelele de socializare.
    
Larisa Bogdea, Vitalie Ajder și Silvia Ursul- echipa din Moldova, care contribuie la realizarea Atlasului European al Păsărilor Cuibăritoare 2
14.03.2016, 13:01
Larisa Bogdea, Vitalie Ajder și Silvia Ursul formează echipa din Moldova, care contribuie la realizarea Atlasului European al Păsărilor Cuibăritoare 2. Despre experiența frumoasă, despre situațiile amuzante și mai puțin amuzante, ei vorbesc într-un interviu realizat de portalul www.ebba2.info.
Minunile României: 10 locuri incredibil de frumoase, dar puțin cunoscute | Dezvaluitorul.ro
10.03.2016
Mulți preferă să-și petreacă vacanțele în țări îndepărtate, însă la un pas de noi, în România există o mulțime de locuri spectaculoase, a căror frumusețe îți taie pur și simplu respirația.
    
Mexic: 10 lucruri care ar putea inspira Moldova | Anna Șargov
22.02.2016, 10:40
Anna Șargov este o tânără originară din Republica Moldova, care de şapte ani locuieşte în Cluj-Napoca. După absolvirea liceului, a ajuns la Cluj, unde a obţinut licența în Relații Internaționale și Studii Europene, iar pentru Master a mers la Paris, de unde s-a reîntors în România.
13 lucruri pe care să nu le faci în Moldova dacă eşti străin
12.02.2016
Străinii care vizitează Moldova au nevoie, se pare, de un ghid de comportament, pentru ca diferenţele culturale şi de mentalitate să nu-i împiedice să se bucure de şederea plăcută aici. Iată deci 13 lucruri pe care să nu le faci în Moldova dacă eşti străin.
    
Moldova de bine în 20 fotografii de la „The National Geographic”
20.01.2016, 13:43
Echipa de la Stiripozitive.eu a făcut o călătorie în arhivele celei mai cunoscute reviste despre natura, turism și istorie „The National Geographic” și a ales să prezinte 20 de fotografii cu Moldova, realizate de contributori externi ai publicației.
8 locuri care fac România Mea | Blogul Rusandei Cojocaru
18.01.2016
„Atunci când ți-e drag un om, ți-e drag mai ales pentru acele câteva calități ale lui care îți fac viața mai frumoasă: pentru simțul umorului, pentru inteligența sau pentru bunătatea sa”, mărturisește pe blogul său Rusanda Cojocaru, creatoarea genții Bookletta, care arară ce carte citești, și prezintă 8 locuri care fac din România - România ei.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.