Prima pagină / Locuri / Stil de viaţă

Stil de viaţă

Constantin a construit la școală un foișor pentru copii, din grantul Youth Empowerment Program și din strângere de fonduri în satul natal Glinjeni, Fălești
20.11.2019
Proiectul „Împreună pentru o educație de calitate” a fost gândit de Constantin Dombrovschi cu scopul de a schimba lucrurile din localitatea natală. Datorită Programului Youth Empowerment și cu suportul Ludmilei Jalbă, reprezentantă Keystone Moldova, Constantin și-a propus să amenajeze un loc unde locuitorii satului Glinjeni, Fălești, să se odihnească și să-și petreacă util timpul.
    
Picturi murale din Moldova, pe pereții din Suedia
14.06.2019, 11:05
Artista graffiti, Inna Jeleascova, a impresionat Suedia prin intermediul picturii sale murale din orașul Örebro.
Un clișeu olandez, devenit o afacere de succes
21.05.2019
La începutul lunii aprilie, înarmată „cu curaj și entuziasm”, jurnalista originară din Moldova și stabilită cu traiul în Olanda, Oxana Greadcenco, reușește să transforme un clișeu olandez într-o afacere de succes.
    
The Airport
16.05.2019, 12:15
There is probably only one kind of place in the world where people cry whether they arrive or depart: the airport.
Laura Baraga: 10 lucruri din Amsterdam care pot inspira Chișinăul
15.05.2019
Laura Baraga este o tânără moldoveancă stabilită de 2 ani în Amsterdam, Olanda. Pe lângă faptul că studiază Managementul Turismului Internațional la Inholland University of Applied Sciences, Laura are un job part time și obține experiențe frumoase prin intermediul călătoriilor. Acestea sunt 10 lucruri din Amsterdam pe care le poate „adopta” și Chișinăul.
    
Aeroportul
26.04.2019, 10:46
Despre singurul loc în lume unde sunt lacrimi și la plecări, și la sosiri...
Art Story, magazinul care vinde povești
15.04.2019
Pe lângă magazinul Art Story nu poți trece fără să întorci măcar o dată privirea sau fără să faci câteva fotografii. După cum ne-au obișnuit, cei de aici au grijă să creeze adevărate povești atât în decorul deosebit, cât și prin istoriile pe care le spune fiecare lucru vândut aici.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.