Prima pagină / Locuri / Stil de viaţă

Stil de viaţă

Angela Zhdanov: 10 locuri din Israel care pot inspira Republica Moldova
05.10.2020
Angela Zhdanov este o moldoveancă, care locuiește cu familia sa în orașul Ma’alot Tarshiha, Israel deja de 13 ani. S-a căsătorit acolo, are doi copii și activează în calitate de asistent medical la o clinică stomatologică. În acest material, Angela ne recomandă 10 locuri de vizitat în Israel, care după părerea sa, ar putea inspira Republica Moldova.
    
(VIDEO) Valentina Al Safdi, fondatoarea salonului Studio Safadi: Nu conta cât lucram, importantă era calitatea
12.06.2020, 14:38
Acum 19 ani Valentina Al Safdi a făcut primii pași în ceea ce presupune a fi hair-stylist, actualmente este proprietara propriului salon Studio Safadi. Pe lângă activitatea în salon reușește să adune o comunitate activă pe rețelele de socializare, să instruiască alte persoane și să educe cei trei copii împreună cu soțul său.
Interviu cu Radu Dumbrava, artistul care a colorat Chișinăul cu picturi murale
22.05.2020
Radu Dumbravă este un tânăr talentat și pasionat de arta murală. Multe dintre lucrările sale ne sunt cunoscute, printre care „Coloana neamului”, „Burebista”, „Băiatul pe bicicletă”, „Peretele Glorie – Decebal”, de care se bucură acum toți locuitorii capitalei, dar și oaspeții ei. Cum și-a descoperit dragostea pentru pictură? Unde găsește inspirația pentru lucrările sale? Ce face în momentele de ezitare? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Radu Dumbravă ne-a răspuns într-un interviu pentru Stiripozitive.eu.
    
Dorința de a călători „altfel”
12.05.2020, 17:06
Bogdan și Adelina Vlădescu sunt un cuplu de psihologi din București, oameni cu o pasiune și dragoste aparte pentru călătoriile mai neordinare. Din acest considerent, în vara anului 2019, după ani de muncă și perseverență, aceștia au reușit să se pornească în cea mai frumoasă și lungă aventură a vieții. Timp de un an, călătorind cu autorulota alături de cățelușa lor Ancuța, au reușit să viziteze 18 țări din Europa, dar și să-și creeze un canal pe YouTube intitulat „Bogdan Vlădescu”, unde imortalizează cele mai frumoase momente din călătoriile lor și împărtășesc cele mai inedite experiențe. De asemenea, din cauza situației apărute, Adelina și Bogdan au fost nevoiți să rămână izolați într-un parc natural din Spania, la poalele munților Pirinei. Respectiv, de 2 luni cuplul se află în izolare și locuiesc într-o auto rulotă.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.