Business

Antreprenorii învață să facă afaceri cu impact social
15.07.2019
Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova a organizat pe 11 iulie, o întâlnire de cunoaștere, în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială Republicii Moldova” - un eveniment și o sesiune de informare desfășurată în parteneriat cu Business Development Capital și Gateway&Partners Moldova.
    
„Summer Berry Fair” 2019 – agro-gastronomic al producătorilor de pomușoare din Moldova
21.06.2019, 14:10
Duminică, 23 iunie 2019, la Chișinău va avea loc târgul agro-gastronomic al producătorilor de pomușoare „Summer Berry Fair".
Târgul de Crăciun de la vinăria „Castel Mimi”: din dragoste pentru oameni și pentru vin
19.12.2018
Târgul de Crăciun de la vinăria „Castel Mimi” a reușit să atragă în primele zile de la deschiderea sa mulți oaspeți din țară și de peste hotare, oferindu-le, împreună cu tradiționalul „bun venit”, vinuri excelente, bucate speciale, spectacole artistice și atâtea surprize încât acestea devin motive de revenire aici.
    
Atelierul de Instruire privind aglomerările și tratarea apelor reziduale de la Ştefan Vodă
29.11.2018, 15:34
Un atelier de Instruire privind aglomerările și tratarea apelor reziduale a aut loc recent, în Sala de ședințe a Primăriei Ștefan Vodă. Atelierul a fost organizat de Asociația ”Caroma Nord” în parteneriat cu Water Research Institute (Institutul de Cercetare a Apelor Bratislava), cu sprijinul SlovakAid.
Premieră pentru Republica Moldova: Țara noastră va fi gazda celei de-a treia Conferințe Globale privind Turismul Vitivinicol a Organizației Mondiale a Turismului
03.09.2018
Premieră mondială pentru Republica Moldova! Ţara noastră va deveni capitala mondială a turismului vitivinicol în perioada 6-7 septembrie 2018, când va găzdui cea de-a treia Conferință Mondială privind Turismul Vitivinicol a Organizației Mondiale a Turismului pe lângă ONU (UNTWO). Evenimentul de anvergură va contribui la promovarea imaginii Republicii Moldova pe plan internațional, ca destinație turistică vitivinicolă globală.
    
Suedia continuă să susţină egalitatea de gen în Moldova, în colaborare cu UN Women
16.02.2018, 18:18
Guvernul Suediei şi-a extins sprijinul financiar pentru Nota strategică a UN Women în Moldova pentru perioada 2018-2020 pentru continuarea promovării egalităţii de gen și a drepturilor femeilor în țară.
Forumul Economic al Tinerilor Antreprenori din raionul Sîngerei, ediția a II-a
02.11.2017
Forumul Economic al Tinerilor Antreprenori din raionul Sîngerei a ajuns în acest an la cea de-a II-a ediție. Proiectul susținut de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în parteneriat cu Consiliul Raional Sîngerei și implementat de Asociația de Dezvoltare Durabilă "Mileniul - III" din s. Chișcăreni, Sîngerei.
    
Estetic Studio aniversează cinci ani de frumusețe
30.09.2016, 12:15
Cinci ani de rafinament, 40 de tehnici de frumusețe facială și corporală, 1800 de cursanți instruiți de Campioana Mondială la SPA, Daria Goroșenco. Tot ea a inventat și diferite metode de frumusețe exclusiv pe bază de zahăr. La aniversarea celor cinci ani a Centrului de Frumusețe „Estetic Studio” au fost oaspeți ce au un respect deosebit față de realizările Dariei.
Un subiect Stiripozitive.eu: peste 42000 vizualizări
15.09.2014
Un subiect Stiripozitive.eu despre compania IT Amdaris cu sedii la Chişinău, Timişoara şi Bristol a ajuns în aceste zile la pexte 42 de mii de vizualizări.
    
Lansarea colecției „Split” semnată de tânărul designer Irina Chitoragă
02.08.2013, 13:32
Geometria este sursa de inspirație pentru colecția „Split” pe care tânărul designer Irina Chitoragă o lansează duminică la Chișinău. Formele fundamentale au generat linii drepte, croieli curate și structuri simple care urmează conturul corpului, oferindu-i feminitate, eleganță, dar și senzualitate.
Agricultura și dezvoltarea rurală trebuie să devină priorități naționale: prezentarea Caietului de Politici Agricole FNPAIA 2013
04.07.2013
Producătorii agricoli din Moldova s-au reunit la Chișinău, în cadrul ședinței lărgite a Consiliului Federației Naționale a Patronatului din Agricultură şi Industrie Alimentară (FNPAIA), pentru a discuta realizările obținute în cei trei ani de la adoptarea Caietului de Politici Agricole și pentru a propune soluții la dificultățile rămase. Evenimentul a coincis cu aniversarea celor 10 ani de la crearea FNPAIA.
    
Invitație media | 3 iulie 2013: Prezentarea Caietului de Politici Agricole FNPAIA 2013
02.07.2013, 12:15
Federaţia Naţională a Patronatului din Agricultură şi Industrie Alimentară prezintă, la 3 iulie 2013, în cadrul unui eveniment ce marchează 10 ani de la constituirea organizației, Caietul de Politici Agricole 2013.
Al Doilea Proiect de Investiții și Servicii Rurale II: rezultate și impactul celor 7 ani de activitate
28.06.2013
Rezultatele şi impactul celor şapte ani de activitate ai celui de-al Doilea Proiect de Investiții și Servicii Rurale II au fost prezentate, recent, în cadrul conferinţei finale a proiectului, ce a reunit aproximativ 70 participanți – reprezentanți ai ministerelor de ramură, donatori, parteneri de implementare a proiectului și beneficiari.
    
Şcoala de Vară „Dezvoltarea abilităților de întreprinzător și networking”
19.06.2013, 17:13
În perioada 10-14 iunie 2013, Proiectul Investiții și Servicii Rurale II (RISP II), finanțat de Banca Mondială și Guvernul Suediei, în colaborare cu Asociația Businessului European (EBA Moldova) și Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM), au organizat Şcoala de Vară cu genericul „Dezvoltarea abilităților de întreprinzător și networking”.
BUZZ!Camp vine în Chișinău!
01.05.2013
Inspire Business depășește granițele și vine în Chișinău să îți ofere porția de cunoștințe, motivație și inspirație necesare pentru o carieră de succes. Vrem ca acest eveniment să fie un semnal de alarmă, un ceas deșteptător menit să-ți aducă aminte că e momentul să acționezi. ACUM!
    
O revistă cu altitudine: relansare
10.03.2013, 17:40
Vești bune pentru pasageri: compania aeriană „Air Moldova” relansează în această primăvară, cu ocazia celor 20 de ani de activitate, revista sa de bord „ALTITUDE”.
„Perlele” Târgului de bijuterii și ceasuri Inhorgenta München: o privire cu ochi din Moldova
02.03.2013
Târgul de bijuterii și ceasuri Inhorgenta München, care s-a încheiat recent în Germania, a avut și o prezență moldovenească, a Ludmilei Buga, în calitate de vizitator și cronicar al acestui eveniment aniversar.
    
Eroii „Știrilor pozitive” de ieri sunt azi laureați ai „Festivalului Cartofului”
11.11.2012, 19:45
Eroii „Știrilor pozitive” de ieri - producătorii agricoli Maria și Pavel Țirchi din satul Rediul Mare, raionul Ocnița - au devenit astăzi laureați ai „Festivalului Cartofului 2012”.
Știri pozitive.eu l-au intervievat pe jurnalistul care l-a intervievat pe Primul-ministru moldovean la Bruxelles
02.04.2012
Știrile pozitive l-au intervievat pe Don Melvin, directorul biroului Associated Press de la Bruxelles, jurnalistul care l-a intervievat, în capitala Uniunii Europene, pe Primul-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat.
    
Stiri pozitive.eu. Vă spunem întâi vestea bună
27.02.2012, 10:08
Televiziunile din țară anunță în jurnalele lor lansarea știrilor pozitive. Și o fac în stilul propriu.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.