Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă

Stil de viaţă

Carte poştală video de la Fundaţia Est-Europeană pentru 2018
22.12.2017
Am primit și în acest an, cu plăcere și emoție, cartea poștală video a Fundaţiei Est-Europene pentru 2018, adresată prietenilor și partenerilor, cu urări de sărbători fericite. Și o retransmitem de asemenea cu plăcere.
    
„Moldova Fashion Days”, cel mai grandios show de modă din Moldova a adunat sute de participanți
27.09.2017, 17:12
Timp de două zile, în perioada 23-24 septembrie, 50 de modele profesioniste și 100 de copii au defilat în creațiile brandurilor DININIMĂ. „Moldova Fashion Days" este evenimentul bianual organizat de Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova (APIUS), cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate din Moldova, implementat de USAID și Guvernul Suediei.
„Sunete, culori, arome și cunoaștere”: Asociația „MIORITA” din Portugalia
13.07.2017
La 7 și 8 Iulie 2017, Asociația Culturală a Imigranților Moldoveni „MIORITA” din Portugalia a participat la ediția a VIII-a a Festivalului „Sunete, culori, arome și cunoaștere”, organizat de Primăria orașului Barreiro, în parteneriat cu asociațiile de imigranți din localitate, printre care și Asociația „MIORITA”.
    
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna mai pe stiripozitive.eu
31.05.2017, 14:10
Mai pozitive, mai informative, mai interesante și mai vizualizate sunt și articolele din luna mai de pe stiripozitive.eu.
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna aprilie pe stiripozitive.eu
03.05.2017
Iată care sunt cele mai vizualizate articole ale lunii aprilie pe stiripozitive.eu
    
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna martie pe stiripozitive.eu
03.04.2017, 14:52
Iată care sunt cele mai vizualizate articole ale lunii precedente pe stiripozitive.eu.
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna februarie pe stiripozitive.eu
28.02.2017
Iată care sunt cele mai vizualizate articole de pe stiripozitive.eu din luna februarie.
    
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna ianuarie pe stiripozitive.eu
01.02.2017, 15:53
Subiectele despre muzică, bucătărie, călătorii, fericire și lecții de viață au fost cele mai vizualizate articole ale primei luni din acest an.
(Video) Astrologul Maria Sârbu dezvăluie previziunile astrale pentru 2017
26.01.2017
Astrologul român Maria Sârbu a revenit la Chișinău pentru a mărturisi și publicului de aici previziunile astrale pentru Anul Cocoșului de Foc ce va începe din 28 ianuarie 2017 și va dura până pe 15 februarie 2018. Totodată, Maria a prezentat și în cele 550 de pagini ale cărții la care a lucrat mai bine de un an despre „Cum să ai o relație plină de iubire - Cuplurile zodiilor”.
    
Top 10 cele mai populare subiecte Stiripozitive.eu în 2016
02.01.2017, 13:35
Iată o retrospectivă cu cele mai citite subiecte pe www.stiripozitive.eu în 2016.
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna decembrie pe stiripozitive.eu
30.12.2016
Accesorii personalizate, lansările de carte, feeria sărbătorilor de iarnă și multe alte subiecte interesante publicate pe stiripozitive.eu au fost cele mai vizualizate articole ale lunii decembrie. În dependență de numărul de vizualizări am putut stabili, top 10 cele mai citite articole din luna cadourilor.
    
Fericirea e atunci când... | Vitalie Guțu
03.11.2016, 14:29
Dacă ar fi să definim fericirea în viziunea jurnalistului Vitalie Guțu, cuvintele potrivite ar fi: dimineață, mișcare, iubire și ciocolată. Lista acestora continuă, deoarece a acceptat să povestească echipei Stiripozitive momente, reflecții și gânduri senine, care alcătuiesc această stare lăuntrică provocată de lucrurile, acțiunile și oamenii din jur.
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna octombrie pe stiripozitive.eu
31.10.2016
Strângem roadele lunii octombrie și facem un top 10 a celor mai vizualizate articole pe Stiripozitive.eu.
    
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna septembrie pe stiripozitive.eu
30.09.2016, 13:06
Luna septembrie sau „rapciune” cum i se spune în popor a deschis ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, însă cu aceleași subiecte originale pe care le realizează echipa Stiripozitive. Am răsfoit calendarul celor mai vizualizate articole ale acestei luni și a am putut stabili topul celor mai citite și apreciate articole.
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna august pe stiripozitive.eu
02.09.2016
„Au gust” și articolele pozitive ale lunii august. Și de data aceasta am putut stabili, în dependență de numărul de vizualizări, cele mai citite și apreciate subiecte ale lunii precedente.
    
Cumpără și citește o carte a unui scriitor din Moldova: Victoria Anna
17.08.2016, 15:15
Promovăm și în continuare lectura și lucrările scriitorilor din Moldova prin intermediul campaniei online „Cumpără și citește o carte a unui scriitor din Moldova” inițiată de Stiripozitive și eLibrăria. Victoria Anna este fondatoarea Clubului Cititoarelor Moderne, un proiect axat pe femeia contemporană și preferințele ei literare. Tânăra este încântată de campania nostră și a decis să participe, pentru a-i demonstra lui Dimitrie Cantemir că nu a avut dreptate atunci când spunea că „năravurile bune sunt rare” la moldoveni.
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna iulie pe stiripozitive.eu
04.08.2016
Luna iulie a fost la fel productivă pentru Stiripozitive.eu ca și lunile anterioare. Și de data aceasta, în funcție de numărul de vizualizări, am putut stabili topul celor mai vizualizate 10 articole din luna precedentă.
    
(Video) Târgul Internaţional „La Vatra Olarului Vasile Gonciari” a ajuns la cea de-a VI-a ediție
18.07.2016, 14:10
La vatra olarului Vasile Gonciari de la Hogineşti, raionul Călărași s-au adunat și în acest an zeci de vizitatori pentru a admira, dar și a cumpără cele mai deosebite obiecte de artizanat realizate de către meșteri populari, veniți din diferite regiuni ale țării. Prețul unui obiect depinde de valoarea și dimensiunea pe care o are.
Infografic: Recomandările Ministerului Sănătăţii pe timp de caniculă
22.06.2016
Autoritățile au transmis recomandările pe timp de caniculă, iar Agenţia „URMA ta” le-a integrat într-un infografic. Acest ghid de comportament pe timp de caniculă include, de asemenea, recomandări pentru protecția copiilor mici, copiilor aflați în tabere, precum şi recomandări pentru persoanele vârstnice și cu afecțiuni cronice.
    
Voie bună și mâncare gustoasă la Festivalul Barbecue din capitală
30.05.2016, 15:17
În incinta Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” s-a dat startul celei de-a IV ediții a festivalului BARBECUE 2016. Timp de trei zile, vizitatorii capitalei au avut parte de multe distracții și s-au delectat cu bucate alese pregătite la grătar.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.