Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă

Stil de viaţă

(Foto) Colecția „Schimbare” by Vadim Nicorean
02.12.2015
Designerul vestimentar Vadim NICOREAN, autorul brand-ului NICORÉN, și-a lansat la 1 decembrie 2015 colecția „Schimbare”.
    
(Foto) Premieră mondială: defilare pe Ninebot
27.11.2015, 11:46
Rusanda COJOCARU, autoarea brand-ului „Bookletta”, care mai este și designer vestimentar, a organizat la București, împreună cu alți 3 designeri vestimentari, evenimentul FASHION JOURNEY, ajuns la cea de-a doua ediție. Și cum suntem obișnuiți ca Rusanda să ne uimească, în sensul pozitiv al acestui cuvânt, de această dată, designerul vestimentar originar din Moldova și-a prezentat, colecția „Wild Child” cu modele care defilau pe Ninebot-uri.
(Foto) Ziua Internațională a Bărbatului
19.11.2015
O galerie de fotografii cu câțiva bărbați din Moldova, de Ziua Internațională a Bărbatului.
    
(Foto) Colecția-capsulă Spicy Coffee by Rusanda prezentată la „Seara Africană” la București
24.10.2015, 17:22
În această săptămână, la București a avut loc evenimentul „Seară Africană” în cadrul Tea & Coffee Festival, unde Rusanda COJOCARU și-a lansat colecția-capsulă Spicy Coffee.
Top 10 cele mai populare subiecte Știripozitive.eu
05.06.2015
Retrospectiva cu cele mai citite subiecte pe www.stiripozitive.eu
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.