Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă

Stil de viaţă

Spectacolul non-verbal „Liberă”, ajuns la Anenii Noi, pune în lumină fenomenul violenței asupra femeii
19.12.2019
Locuitori ai raionului Anenii Noi, reuniți în incinta Casei de Cultură, Anenii Noi, au fost prezenți la cea de-a 17 reprezentație a spectacolul non-verbal „Liberă” în regia lui Ianoș Petrașcu, realizat de către Teatrul „MADE”. Evenimentul are drept scop recunoașterea fenomenului de violență cu care se confruntă mai mult de jumătate dintre femeile Republicii Moldova, continuând un dialog asupra problemelor și soluțiilor pentru combaterea acestui fenomen.
    
Cele mai populare 19 articole din anul 2019
17.12.2019, 14:59
Odată cu sfârșitul anului, facem și noi totalurile pentru a vedea ce subiecte sunt pe placul cititorilor noștri. Astfel, am pregătit pentru voi un top al celor mai vizualizate articole de pe pagina noastră.
„Bun venit în Toscana!”
20.11.2019
A fost dat start Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume, iar Radisson Blu Leogrand Hotel a găzduit serata de deschidere la Chișinău. La eveniment și-a marcat prezența Ambasadoarea Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagiotti, Consulul Onorific al Republicii Moldova la Firenze, Alessandro Signorini, promotori ai culturii italiene în Moldova, desigur admiratorii acesteia și invitații speciali, studenți ai Institutul de Formarea Profesională în Domeniul Hotelier din Castelfiorentino.
    
Susține primul serial web din Moldova
02.10.2019, 14:00
Au început filmările primului serial web din Moldova, Lost in Moldova, despre istoria unui tânăr american pe nume Diego, care vine în calitate de voluntar în Moldova și descoperă pentru sine cultura basarabeană. Echipa a reușit să filmeze primul episod, iar acum este în proces de colectare a resurselor necesare pentru a filma primul sezon.
Tinerii vor continua să învețe ce este educația media și cum să recunoască informația falsă
27.09.2019
Din luna septembrie, echipa de formatori de la Centrul Media pentru Tineri au reluat atelierele de educație media. Timp de două zile, tineri și tinere din R. Moldova descoperă influența mass media, află cum pot depista știrile false, înțeleg riscurile rețelelor sociale și devin reporteri în localitățile lor.
    
Hai Moldova te invită să-ți aduci electronicele uzate la IarmarEco
10.09.2019, 10:16
Sâmbătă și duminică, 14 și 15 septembrie, Hai Moldova te invită să dăm start curățeniei naționale de deșeuri electronice și electrice, începând de la IarmarEco. Pe data de 14 septembrie, ora 19.00, poți viziona un film documentar despre experimentele agricole atomice făcute în perioada sovietică în Moldova, „Grădina Sovietică”, iar pe data de 15 septembrie, de la ora 13.30, poți să participi în cadrul unei discuții la tema situației actuale a deșeurilor din Moldova.
Bookfest revine la Chișinău și întărește podul de cărți de peste Prut
14.08.2019
Cele mai importante edituri din România vor aduce la Chișinău, între 28 august și 1 septembrie, cele mai bune cărți ale anului, dar și foarte multe materiale educaționale.
    
Lansarea expoziției cu genericul „Desenul de arhitectură ca mijloc de exprimare”
20.03.2019, 14:32
La data de 19 martie 2019, în Sala de expoziții a Facultății de Urbanism și Arhitectură din incinta Universității Tehnice din Moldova a avut loc deschiderea expoziției „Desenul de arhitectură ca mijloc de exprimare”.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.