Prima pagină / Evenimente / Timp liber

Timp liber

Rapsodii de Butuceni în prima zi de la DescOperă
17.06.2019
Unicul festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est, DescOperă, a adunat sute de spectatori în cele 3 seri de concert. Artiști de renume internațional au urcat pe scenă și au făcut muzica să fie în armonie cu natura din cadrul Rezervației Cultural-Naturală Orheiul Vechi. În prima zi, în program au fost Rapsodiile de Butuceni și au adus-o în scenă pe moldoveanca Rusanda Panfili, violonista care activează în Austria.
    
Întâmpină zorii cu gașca la concursul de „Muzică nocturnă de tabără și camping”
17.06.2019, 15:37
Pe data de 22 și 23 iunie, adevărații romantici sunt așteptați la Centrul Cultural VATRA, unde se va organiza concursul de „Muzică nocturnă de tabără și camping” în cadrul evenimentului Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare.
Audițiile „La La Play Voices 2019” continuă în toată țara
13.06.2019
Audițiile proiectului „La La Play Voices 2019” continuă în toată țara. De această dată, localități unde copiii și tinerii au impresionat prin talent, voce și abilități artistice au fost în raioanele Ungheni și Călărași.
    
Ia-ți IA și hai la Parada Portului Popular Autentic ZESTREA NEAMULUI
11.06.2019, 12:19
Pe 22-23 iunie, Centrul Cultural VATRA organizează „Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare”, în cadrul căruia va avea loc PARADA PORTULUI POPULAR AUTENTIC „ZESTREA NEAMULUI”.
(Foto) Mașini și motociclete de epocă, la Expo Retro Moto Moldova
07.06.2019
Pentru prima dată în Republica Moldova se desfășoară o expoziție de motociclete și mașini istorice. Expoziția face parte din cadrul FIVA Motorcycle Week și va fi deschisă publicului până duminică, 9 iunie, în cadrul unui centru comercial din capitală.
    
Cei care merg la DescOperă vor fi asigurați cu transport
04.06.2019, 14:29
Toți cei care vor dori să petreacă 3 seri de neuitat în aer liber, ascultând muzică clasică în cadrul festivalului DescOperă, vor avea parte de transport tur-retur din Chișinău.
Sute de copii și multă distracție de Ziua Copiilor la Complexul Etno Cultural Vatra
04.06.2019
Pe 1 iunie, la Complexul Etno Cultural VATRA a fost sărbătorită Ziua Copiilor în cadrul evenimentului The Best Family Team cu multe zâmbete, adrenalină și voie bună.
    
Expoziția de Fotografie Conceptuală
03.06.2019, 14:47
În perioada 3-9 iunie, Expoziția de Fotografie Conceptuală poate fi vizitată în cadrul festivalului Moldovan Design Week. Scopul acestei expoziții este de a susține industriile creative din Republica Moldova și de a oferi oportunitatea tinerilor să-și manifeste talentul.
Distracție gratuită pentru întreaga familie de 1 iunie
30.05.2019
O zi plină de distracții pentru copii și părinți, pe 1 iunie la Complexul Etno Cultural VATRA vă așteaptă o serie de activități pentru toată familia. Trezește-ți și tu copilul din tine, dând startul unei aventuri mult așteptate.
    
Reduceri MAI Fierbinți de la Bestseller!
23.05.2019, 11:36
Astăzi, 23 mai 2019, librăria Bestseller dă start Reducerilor MAI Fierbinți. Reducerile de la 20% până la 70% vor fi valabile în limita stocului disponibil, de la ora 9:30 până la 18:00, atât în librăria „Bestseller. Books, Tea & Coffee” din Chișinău, cât și în librăria online, www.bestseller.md.
167 de echipe deja participă: iată 8 motive pentru ca să participi la THE BEST TEAM
13.05.2019
THE BEST TEAM este prima ediție a competițiilor între liceele din întreaga țară și jocuri distractive pentru întreaga familie, care se va desfășura la Complexul Etno-Cultural VATRA pe 19 și 25-26 mai.
    
Vino împreună cu familia pentru o doză de adrenalină și distracții la THE BEST TEAM
03.05.2019, 11:50
Zeci de trasee cu obstacole și zeci de jocuri distractive pentru părinți și copii. Pe 19 și 25-26 mai, Complexul Etno-Cultural VATRA va găzdui prima ediție a evenimentului THE BEST TEAM, ce presupun o serie de competiții între liceele din întreaga țară și jocuri pentru toată familia.
Expoziție de pisici la Chișinău: peste 90 de feline au fost admirate de vizitatori
15.04.2019
Peste 90 de feline din Moldova, Ucraina și Bulgaria au fost scoase la expoziția „Soarele din Pocal”, pe 13 și 14 aprilie. Palatul Feroviarilor a devenit un loc care a adunat iubitorii de pisici să admire rase rare și să afle poveștile pisicilor de la expoziție.
    
Supereroii umorului studenţesc
05.04.2019, 12:53
Ce au spus slujitorii faraonului când au aflat că mai au de construit o piramidă? De unde moldovenii au bani? Cum este susţinută teza de licenţă la USM? La acestea şi multe alte întrebări au răspuns participanţii concursului umoristic TVC ai USM.
Săptămâna aceasta mergem la teatru
18.03.2019
Odată cu începutul unei noi săptămâni, v-am pregătit spre atenție repertoriul spectacolelor pentru săptămâna ce urmează. Astfel, înarmați-vă cu dispoziție bună, luați persoanele dragi și mergeți la teatru!
    
Tatiana Țîbuleac: „Scriu pentru că am ceva de spus”
04.03.2019, 19:41
La data de 28 februarie, în incinta Bibliotecii „Onisifor Ghibu” elevii pasionați de carte au avut ocazia de a se întâlni cu scriitoarea Tatiana Țîbuleac, autoarea romanelor „Vara în care mama a avut ochii verzi” și „Grădina de sticlă”.
(Video) De Dragobete – sufletele pereche își unesc destinele la Facultatea de Jurnalism
26.02.2019
La data de 25 februarie, holul Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova a devenit sală de oficializare a căsătoriilor.
    
În week-end mergem la teatru!
15.02.2019, 16:04
Pentru a încheia săptămâna frumos, util și productiv, vă aducem în atenție repertoriul spectacolelor ce vor fi jucate în zilele de sâmbătă și duminică pe scenele diferitor teatre din Chișinău. Hai cu toții de la mic la mare să ne alimentăm cu hrană pentru suflet.
Start pregătirilor gratuite pentru BAC
07.02.2019
Ca în fiecare an, Universitatea Tehnică din Moldova vine în ajutorul elevilor claselor absolvente cu un program de pregătire pentru examenul de bacalaureat.
    
(Video) Expoziția Națională „Fabricat în Moldova”
31.01.2019, 18:37
Cea dea XVIII-a ediție a Expoziției Naționale „Fabricat în Moldova” a luat start miercuri, 30 ianuarie pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA, Chișinău. Aceasta urmărește susținerea fabricării produselor autohtone, punerea în evidență a nivelului de competitivitate a cestora și majorării cererii de consum a produselor naționale.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.