Prima pagină / Evenimente / Timp liber

Timp liber

Expoziţie de pictură şi grafică intitulată „Creaţie Plastică” vernisată în incinta Bibliotecii Naţionale
08.02.2018
Ion Ţâgulea este doctor în pedagogia artelor plastice. Direcţii ştiinţifico-creative de activitate: pedagogia artelor, tehnologia educaţiei artistico- plastice, teoria artelor plastice şi a designului, pictura, grafica, sculptura, compoziţia.
    
Cunoaște-i pe primii zece speakeri ai Ignite Chişinău: The Spirit
06.02.2018, 16:18
Profesori, designeri, medici, elevi, psihologi, actori, ei și mulți alți moldoveni au ce spune lumii, au ce-ți spune ție în cadrul celui de-al 4-lea eveniment Ignite Chisinau: The Spirit.
Speed dating Chişinău
12.12.2017
Speed dating-ul este un sistem de întâlniri rapide care are ca scop organizarea întâlnirilor pentru scurte conversaţii între parteneri. În urma acestor scurte conversaţii, aceștia pot decide, să facă schimb de date de contact sau nu.
    
Ziua profesorului sărbătorită în cadrul Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării a Universității de Stat
06.10.2017, 17:02
Sunete de chitară, zâmbete și voie bună au răsunat ieri, 5 octombrie, pe holul facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, a Universității de Stat, cu ocazia zilei profesorului.
Filme în aer liber: Festivalul "Noaptea filmelor sub stele", la a patra ediţie
28.08.2017
Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația de Binefacere și Promovare a Culturii Civice. Intrarea pe teritoriul muzeului este permisă de la orele 20:15, iar rularea filmelor încep la 20:40. Organizatorii vă invită să veniți în intervalul acestor ore pentru a ocupa un loc comod și un beanbag.
    
Licori acustice la Cinematograful Buiucani
14.08.2017, 12:49
Licorile acustice preparate de Laurenţiu Coţaga și prietenii săi au putut fi savurate în cadrul concertului în aer liber organizat la Cinematograful Buiucani.
Cea de-a 100 întâlnire a clubului Top Toastmasters Club a avut loc în Chișinău
09.08.2017
Toastmasters International este o organizație non-profit, prin intermediul căreia oamenii învață cum să vorbească în public și cum să-și dezvolte abilități de lider.
    
CNTM: Cea de-a treia ediție a Festivalului Tineretului se va desfășura la Chișinău!
27.07.2017, 16:25
Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu suportul Fondului ONU pentru Populație, Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova și Rotaract Club, organizează Festivalul Tineretului, ediția a III-a. Evenimentul se va desfășura în contextul Zilei Internaționale a Tineretului, pe 12 august, pe strada Pietonală din Chișinău, începând cu ora 14.00.
Week-end la VATRA
10.07.2017
Fiind amplasat la periferia rezervației științifice Codru, în apropierea orașului Strășeni (31 km nord-vest de Chișinău) din Republica Moldova , Complexul Etno-Cultural VATRA este o platformă cu o infrastructură dezvoltată, ce oferă o multitudine de oportunități pentru organizarea diferitor evenimente.
    
(Video) VANroads descoperă noi talente
05.09.2016, 11:28
Rock’n’Van a fost ultimul eveniment din această vară care a fost organizat pe VANroads. Cei prezenți au avut ocazia să asculte muzică bună și să cunoască trupe „abia scoase din cuptor”.
O moldoveancă s-a ales cu titlul de Miss Queen Portugal 2016 și merge mai departe
20.06.2016
Emoții, fete frumoase, defilări, dar și costumații provocatoare, acestea au fost ingredientele unui concurs de frumusețe, în cadrul căreia a fost desemnată Miss Queen Portugal 2016. Câștigat de această dată de moldoveanca Alexandra Marcenco, în vârstă de 18 ani. Portugalia urmează să fie reprezentată de Alexandra și la competiția internațională Miss Earth 2016.
    
(Video) De 5 ani cu Rock'n'Haret
31.05.2016, 23:55
A devenit deja o tradiție ca Liceul „Spiru Haret” să organizeze un festival de muzică rock, cu participarea trupelor tinere. Astfel, Rock'n'Haret a ajuns la a V-a ediție.
Cel „Mai Dulce” festival, la cea de-a patra ediție
30.05.2016
Sute de vizitatori au luat cu asalt cea de-a patra ediţie a Festivalului „Mai Dulce”. Cele mai talentate gospodine și-au etalat cu măiestrie aptitudinile culinare, iar vizitatorii au năvălit fiecare tarabă în căutarea celor mai gustoase bucate.
    
(Video, foto) 7 jurnaliste au participat la „Drive of Journalism”, eveniment organizat de Everyday Events&Projects
24.11.2015, 15:25
„Au făcut față provocării! 7 jurnaliste de la diverse televiziuni au trecut cu brio test drive-ul organizat de Everyday Events&Projects în parteneriat cu Scoala Auto START”, scrie portalul Everyday Journalism.
Înserarea de după ploaia de pe 24 septembrie 2015 de la Chişinău, surprinsă în 7 fotografii de Corneliu Comendant
25.09.2015
Corneliu Comendant a surprins în 8 fotografii înserarea de după ploaia de pe 24 septembrie 2015 de la Chişinău. A fost la înălţime.
    
(Foto) Lansarea taberei de vară pentru copii din diasporă DOR 2015, ediția a III-a
22.08.2015, 13:41
La 22 august, a avut loc lansarea celei de-a III-a ediție a taberei de vară pentru copii din diasporă DOR 2015. Evenimentul a fost organizat sub patronajul Primului ministru Republicii Moldova, Valeriu STRELEȚ, anunță Biroul pentru Relații cu Diaspora.
„Voice of Journalism” și-a desemnat câștigătorul
27.07.2015
Câștigătoarea primei ediții „Voice of Journalism” este prezentatoarea de la Jurnal TV, Ana Danilescu. Jurnalista s-a ales cu premiul mare, o vacanță pentru 2 persoane în Grecia oferit de Voyage Center „PHILIPSKY TOUR”. Primul show muzical cu participare jurnaliștilor a fost organizat de site-ul Everyday Journalism în parteneriat cu Orange Moldova.
    
De la teorie la practică. Vezi cum au dezvoltat deprinderi de succes cei 40 de participanți ai proiectului BETTERY
28.05.2015, 10:49
Patruzeci și unu de tineri cu vârsta între 21 și 30 de ani au acceptat marea provocare – proiectul BETTERY. După o săptămână de training-uri, workshop-uri și discuții panel, participanții au ales deprinderile pe care doresc să le dezvolte timp de 21 de zile. Zilnic ei au adus dovezi de îndeplinire a sarcinilor și provocărilor prin fotografii pe Facebook sau Instagram cu hashtag-ul #BETTERY2015.
(Video) Rock'n Haret - spațiu potrivit pentru dezlănțuirea emoțiilor
25.05.2015
A IV-a ediția a festivalului Rock’n Haret a avut loc la Liceul „Spiru Haret”, pe 22 mai. Fiecare trupă a adus în fața sutelor de tineri muzică dinamică și piese „proaspete”.
    
(Video, foto) Deschiderea proiectului BETTERY
28.04.2015, 14:45
BETTERY este un proiect de dezvoltare personală organizat de JCI Chișinău, care implică participarea a patruzeci de tineri activi. Obiectivul proiectului este de a contribui la progresul personal al participanților prin formarea deprinderilor specifice oamenilor de succes.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.