Prima pagină / Evenimente / Timp liber

Timp liber

CRONOGRAF Tur pornește la drum: Lista localităților în care va ajunge caravana filmelor documentare
04.07.2019
Caravana filmelor CRONOGRAF Tur a selectat 21 de localități din toată țara, pentru cea de-a 6-a ediție. Filmele ce urmează a fi proiectate sunt o selecție de documentare, difuzate în cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF.
    
Ești pasionat de design de interior? Aplică la Tabăra de Design din Sat!
28.06.2019, 16:30
În perioada 27 iulie-4 august, în satul Ciutești, raionul Nisporeni, se va desfășura Tabăra de Design în Sat. Îndemnul de a aplica este absolvenților, sau studenților formați domeniul Artelor Plastice Aplicate (Design Industrial, Design Interior, Arhitectură).
Prima zi a Festivalului Familiei și Tradițiilor Populare: muzică, dansuri și voie bună
24.06.2019
Pe 22 iunie, Complexul Etno-Cultural VATRA a dat startul celui mai tradițional festival al sezonului estival. La primele ore ale dimineții, ansambluri corale și folclorice au venit să ia parte la festival pentru a-și arăta măestria și talentul. Atât ansamblurile vocale cât și orchestrele de fanfară, au frumoasa ocazie de a demonstra tuturor că neamul nostru are cu ce se mândri.
    
Muzica clasică a răsunat timp de 3 zile în sânul naturii. Cum a fost la cea de-a patra ediție a festivalului „DescOPERĂ”
20.06.2019, 12:39
La Butuceni s-a desfășurat cea de-a patra ediție a Festivalului de Muzică Clasică în aer liber - „DescOperă”. De pe 14 până pe 16 iunie, opera și natura s-au îmbinat perfect la Orheiul Vechi. Vizitatorii au trăit clipe de magie, întorcându-se acasă mai inspirați, mai fericiți și mai împliniți.
Jocuri distractive pentru copii în cadrul Festivalului Familiei și Tradițiilor Populare
19.06.2019
În perioada 22 și 23 iunie, Complexul Etno-Cultural VATRA organizează cele mai distractive starturi vesele pentru copii și părinți în cadrul Festivalului Familiei și Tradițiilor Populare.
    
Rapsodii de Butuceni în prima zi de la DescOperă
17.06.2019, 16:43
Unicul festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est, DescOperă, a adunat mii de spectatori în cele 3 seri de concert. Artiști de renume internațional au urcat pe scenă și au făcut muzica să fie în armonie cu natura din cadrul Rezervației Cultural-Naturală Orheiul Vechi. În prima zi, în program au fost Rapsodiile de Butuceni și au adus-o în scenă pe moldoveanca Rusanda Panfili, violonista care activează în Austria.
Întâmpină zorii cu gașca la concursul de „Muzică nocturnă de tabără și camping”
17.06.2019
Pe data de 22 și 23 iunie, adevărații romantici sunt așteptați la Centrul Cultural VATRA, unde se va organiza concursul de „Muzică nocturnă de tabără și camping” în cadrul evenimentului Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare.
    
Audițiile „La La Play Voices 2019” continuă în toată țara
13.06.2019, 16:02
Audițiile proiectului „La La Play Voices 2019” continuă în toată țara. De această dată, localități unde copiii și tinerii au impresionat prin talent, voce și abilități artistice au fost în raioanele Ungheni și Călărași.
Ia-ți IA și hai la Parada Portului Popular Autentic ZESTREA NEAMULUI
11.06.2019
Pe 22-23 iunie, Centrul Cultural VATRA organizează „Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare”, în cadrul căruia va avea loc PARADA PORTULUI POPULAR AUTENTIC „ZESTREA NEAMULUI”.
    
(Foto) Mașini și motociclete de epocă, la Expo Retro Moto Moldova
07.06.2019, 15:11
Pentru prima dată în Republica Moldova se desfășoară o expoziție de motociclete și mașini istorice. Expoziția face parte din cadrul FIVA Motorcycle Week și va fi deschisă publicului până duminică, 9 iunie, în cadrul unui centru comercial din capitală.
Cei care merg la DescOperă vor fi asigurați cu transport
04.06.2019
Toți cei care vor dori să petreacă 3 seri de neuitat în aer liber, ascultând muzică clasică în cadrul festivalului DescOperă, vor avea parte de transport tur-retur din Chișinău.
    
Sute de copii și multă distracție de Ziua Copiilor la Complexul Etno Cultural Vatra
04.06.2019, 12:59
Pe 1 iunie, la Complexul Etno Cultural VATRA a fost sărbătorită Ziua Copiilor în cadrul evenimentului The Best Family Team cu multe zâmbete, adrenalină și voie bună.
Expoziția de Fotografie Conceptuală
03.06.2019
În perioada 3-9 iunie, Expoziția de Fotografie Conceptuală poate fi vizitată în cadrul festivalului Moldovan Design Week. Scopul acestei expoziții este de a susține industriile creative din Republica Moldova și de a oferi oportunitatea tinerilor să-și manifeste talentul.
    
Distracție gratuită pentru întreaga familie de 1 iunie
30.05.2019, 14:17
O zi plină de distracții pentru copii și părinți, pe 1 iunie la Complexul Etno Cultural VATRA vă așteaptă o serie de activități pentru toată familia. Trezește-ți și tu copilul din tine, dând startul unei aventuri mult așteptate.
Reduceri MAI Fierbinți de la Bestseller!
23.05.2019
Astăzi, 23 mai 2019, librăria Bestseller dă start Reducerilor MAI Fierbinți. Reducerile de la 20% până la 70% vor fi valabile în limita stocului disponibil, de la ora 9:30 până la 18:00, atât în librăria „Bestseller. Books, Tea & Coffee” din Chișinău, cât și în librăria online, www.bestseller.md.
    
167 de echipe deja participă: iată 8 motive pentru ca să participi la THE BEST TEAM
13.05.2019, 15:37
THE BEST TEAM este prima ediție a competițiilor între liceele din întreaga țară și jocuri distractive pentru întreaga familie, care se va desfășura la Complexul Etno-Cultural VATRA pe 19 și 25-26 mai.
Vino împreună cu familia pentru o doză de adrenalină și distracții la THE BEST TEAM
03.05.2019
Zeci de trasee cu obstacole și zeci de jocuri distractive pentru părinți și copii. Pe 19 și 25-26 mai, Complexul Etno-Cultural VATRA va găzdui prima ediție a evenimentului THE BEST TEAM, ce presupun o serie de competiții între liceele din întreaga țară și jocuri pentru toată familia.
    
Expoziție de pisici la Chișinău: peste 90 de feline au fost admirate de vizitatori
15.04.2019, 12:00
Peste 90 de feline din Moldova, Ucraina și Bulgaria au fost scoase la expoziția „Soarele din Pocal”, pe 13 și 14 aprilie. Palatul Feroviarilor a devenit un loc care a adunat iubitorii de pisici să admire rase rare și să afle poveștile pisicilor de la expoziție.
Supereroii umorului studenţesc
05.04.2019
Ce au spus slujitorii faraonului când au aflat că mai au de construit o piramidă? De unde moldovenii au bani? Cum este susţinută teza de licenţă la USM? La acestea şi multe alte întrebări au răspuns participanţii concursului umoristic TVC ai USM.
    
Săptămâna aceasta mergem la teatru
18.03.2019, 14:09
Odată cu începutul unei noi săptămâni, v-am pregătit spre atenție repertoriul spectacolelor pentru săptămâna ce urmează. Astfel, înarmați-vă cu dispoziție bună, luați persoanele dragi și mergeți la teatru!
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.