Turism

Video | Natura și oamenii s-au inspirat reciproc de Duminica Mare
05.06.2012
De secole sau poate de milenii, aici Răutul curge domol, ca să dea sens numelui de sat Domulgeni. Iar de trei ani această curgere domoală este fundalul unui Festival Turistic Naţional al Tradiţiilor de Duminica Mare.
    
Această Duminică la Domulgeni a fost cu adevărat Mare
03.06.2012, 23:15
Satul Domulgeni, raionul Floreşti, a găzduit, în această duminică, ediţia a III-a a Festivalului „DUMINICA MARE”. Iată că acest Festival Turistic Naţional al Tradiţiilor devine o tradiţie.
Este trendy să mergi la Domulgeni de Duminica Mare. Invitație, program şi harta evenimentului
28.05.2012
Duminică, 3 iunie 2012, începând cu ora 12.00, satul Domulgeni, raionul Floreşti, găzduiește ediţia a III-a a Festivalului „DUMINICA MARE”, Festival Turistic Naţional al Tradiţiilor. Devine astfel trendy să mergi la Domulgeni de Duminica Mare.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.