Prima pagină / Oameni / Cultură

Cultură

ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   Iunie   Iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
Eleonora Voloșciuc: de la un hobby la o carieră impresionantă
23.06.2014
Eleonora Voloşciuc este o meşteră populară excepţională pe care am descoperit-o ieri la festivalul „Ia Mania”. Pasiunea pentru împletirea din vegetale i s-a pronunţat cu foarte mult timp în urmă, iar odată cu trecerea anilor, acest hobby a evoluat într-o carieră impresionantă.
    
Update 2 (Video, foto) Salvăm covoarele moldovenești măcar în fotografii!
14.06.2014, 11:47
Ţin mai mult decât televizoarele şi sunt legătura noastră cu părinţii şi toţi ceilalţi înaintaşi ai noştri. Sunt covoarele moldoveneşti. Stiripozitive.eu lansează iniţiativa „Salvăm covoarele moldovenești măcar în fotografii!”.
Ion Negură, fondatorul primei și celei mai bune școli de nai din lume
06.06.2014
O discuție cu părintele şcolii de nai din Moldova, profesorul Ion Negură, care n-a împărtăşit bucuriile şi preocupările sale de la începutul verii.
    
Ziua Copiilor în cuvinte și fotografii din 1964 ...
01.06.2014, 15:05
Ziua Copiilor se sărbătorește încă de când părinții noștri erau copii, iar noi am adunat aici cuvintele și fotografiile care însoțesc această sărbătoare în ziarele din 1964.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.