Prima pagină / Oameni / Știri pozitive de la vizitatori

Știri pozitive de la vizitatori

„Chocolife” - ciocolata creată de Nadejda Josan din dorința de a mânca sănătos
25.09.2020
Nadejda Josan este fondatoarea brandului „Chocolife” care oferă produse din ciocolată pe baza de cacao și unt de cacao fără aditivi dăunători. Din 2017 până în prezent, perioadă în care s-a inițiat și dezvoltat brandul, ciocolatiera a permis consumatorilor să beneficieze de un produs calitativ care poate fi recomandat persoanelor alergice și copiilor.
    
(Foto) Cărţi poştale colecţionate de pe patru continente
23.06.2015, 11:28
Colecţionează cărţi poştale de la vârsta de 13 ani. Totul a început când bunicul i-a dăruit Cristinei o carte poştală de mai multe decenii. Mai exact din 1926.
VIDEO: Construiește-ți optimismul! Interviu cu Florin Ghindă, fondator România Pozitivă.ro
30.10.2014
Optimismul poate fi molipsitor. Un interviu cu Florin Ghindă, fondator România Pozitivă.ro, realizat în cadrul proiectului „Link la primul job”.
ROMÂNIA POZITIVĂ     
Migrații și mutații identitare în spațiul Europei de Sud-Est, văzute dinspre Țara Românească și Moldova secolelor XIV-XVII
29.04.2014, 15:21
Lidia Cotovanu, originară din satul Cărpineni (ei îi place să spună ca este de la Topor, vechi sat care astăzi este o mahala a Cărpinenilor), raionul Hâncești, a obţinut la început de aprilie titlul de doctor în istorie la Școala de Studii Înalte în Științe Sociale de la Paris. ,
Rodica Socolov
Artistul moldovean Pavel Brăila continuă discursul artistic la Muzeul Tehnic din Zagreb, Croația
31.03.2014
După prezentările de succes din Viena şi Steyr, expoziţia AT YOUR SERVICE – ART AND LABOUR este vernisată la Muzeul Tehnic din Zagreb.
    
Muzica populară moldovenească traversează Europa
17.01.2014, 16:02
De pe 5 până pe 26 ianuarie 2014 artiştii moldoveni au ales pentru concertele lor cinci capitale europene: Lisabona, Madrid, Paris, Londra şi Atena.
Echilibrul de gen în mass-media din Moldova: există și evoluții pozitive
31.10.2013
De la începutul unei inițiative de autoevaluare a mass-media din perspectiva genurilor, redacţiile implicate au înregistrat anumite progrese în echilibrarea genurilor, constată Asociația Presei Independente și Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor (UN Women).
    
Foto | Echipa Stiripozitive.eu a ascultat istorii pozitive în Grădina Publică de Hramul Oraşului Chişinău
15.10.2013, 13:05
Echipa Stiripozitive.eu a ascultat istorii pozitive în Grădina Publică „Ștefan cel Mare, de Hramul Orașului Chișinău, lângă bustul lui Ion Creangă. 
Distincție juridică supremă oferită unui moldovean: „Ştiri pozitive de la vizitatori”
14.03.2013
Premiul suprem „FEMIDA” al Uniunii Internaționale a Juriștilor a fost oferit recent unui moldovean, avocatului Gheorghe Avornic
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.