Prima pagină / Oameni / Știri pozitive de la vizitatori

Știri pozitive de la vizitatori

Echilibrul de gen în mass-media din Moldova: există și evoluții pozitive
31.10.2013
De la începutul unei inițiative de autoevaluare a mass-media din perspectiva genurilor, redacţiile implicate au înregistrat anumite progrese în echilibrarea genurilor, constată Asociația Presei Independente și Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor (UN Women).
    
Foto | Echipa Stiripozitive.eu a ascultat istorii pozitive în Grădina Publică de Hramul Oraşului Chişinău
15.10.2013, 13:05
Echipa Stiripozitive.eu a ascultat istorii pozitive în Grădina Publică „Ștefan cel Mare, de Hramul Orașului Chișinău, lângă bustul lui Ion Creangă. 
Distincție juridică supremă oferită unui moldovean: „Ştiri pozitive de la vizitatori”
14.03.2013
Premiul suprem „FEMIDA” al Uniunii Internaționale a Juriștilor a fost oferit recent unui moldovean, avocatului Gheorghe Avornic
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.