Prima pagină / Locuri / Știri pozitive de la vizitatori

Știri pozitive de la vizitatori

Asociația Miorița din Portugalia a dat startul Festivalului Mărțișor 2020 cu genericul „SFÂNTĂ NI-I CASA”
10.03.2020
Mărţişorul este un moment care ne duce cu gândul la baştină, la primii fiori ai dragostei. Vremurile pe care le trăim ne-au risipit pe toate meridianele pământului, iar cei dragi au rămas la sute sau mii de kilometri distanţă. De 1 Martie, când ne dorim să prindem la pieptul celor dragi câte un mărțişor, dorul de țară se poate acutiza, devenind suferinţă sau se poate împlini, chiar şi atunci când mări şi ţări ne despart. Acest gol, depărtarea de matricea neamului, în acest an, a fost completat cu cea de-a VI-a ediție a sărbătorii „SFÂNTĂ NI-I CASA” , organizată de către Asociația Culturală a Imigranților Moldoveni MIORIȚA, care a dat start Festivalului MĂRȚIŞOR 2020 în Portugalia.
    
La New York după o doză de libertate și zgomot
30.10.2014, 10:44
Lucrurile așteptate, dar mai ales cele neașteptate, se împlinesc. Chiar dacă nu le înțelegem la moment, vine, odată și odată, timpul să reflectăm asupra lor. Așa s-a întâmplat cu călătoria mea la New York, programată „pentru o doză de libertate și zgomot”, specifice unui oraș care nu adoarme niciodată.
„Ce culori au pădurile azi! Ţi se ia respiraţia”: Alina Radu
12.10.2014
Directoarea de la ZIARUL de GARDĂ, Alina Radu, are pentru toată lumea un îndemn: „Ieşiţi şi învăţaţi”. Iată despre ce este vorba.
    
„Mie mi-i dor de Moldova toamna!”: Diana Codritchi Lerro, Luxembourg
05.09.2014, 10:45
„Mie mi-i dor de Moldova toamna!”, a exclamat, la Luxembourg, Diana Codritchi Lerro.  
Cuvinte de bine, semnate de Gheorghe Şova
01.09.2014
Atunci când un om are cuvinte de bine pentru un om sau pentru mai mulţi oameni, locul potrivit pentru asta sunt „Ştirile pozitive”. „Tatăl dumitale este un domn de o înaltă demnitate şi desăvârşire sufletească. Şi mamei dumitale, învăţătoarei Emilia Sandu, multa energie şi cutezanţă”. Este mesajul pe care îl adresează, la 1 septembrie 2014, Ministrului Educaţiei, Maia Sandu, jurnalistul Gheorghe Şova.
    
Poze cu Stiripozitive.eu de pe undeva de prin lume
17.01.2014, 14:37
Vizitatorii noştri ne-au transmis dovezile în poze că logoul Stiripozitive.eu a ajuns pe mai multe meridiane ale globului.
Stiripozitive.eu la Firenze, Vatican, Pantheon și Columna lui Traian
14.01.2014
Vizitatorii de pe Stiripozitive.eu au s-au aflat, în aceste zile, la Firenze, Vatican, Pantheon și Columna lui Traian și ne-au transmis de acolo dovezi foto.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.