Prima pagină / Locuri / Știri pozitive de la vizitatori

Știri pozitive de la vizitatori

La New York după o doză de libertate și zgomot
30.10.2014
Lucrurile așteptate, dar mai ales cele neașteptate, se împlinesc. Chiar dacă nu le înțelegem la moment, vine, odată și odată, timpul să reflectăm asupra lor. Așa s-a întâmplat cu călătoria mea la New York, programată „pentru o doză de libertate și zgomot”, specifice unui oraș care nu adoarme niciodată.
    
„Ce culori au pădurile azi! Ţi se ia respiraţia”: Alina Radu
12.10.2014, 14:44
Directoarea de la ZIARUL de GARDĂ, Alina Radu, are pentru toată lumea un îndemn: „Ieşiţi şi învăţaţi”. Iată despre ce este vorba.
„Mie mi-i dor de Moldova toamna!”: Diana Codritchi Lerro, Luxembourg
05.09.2014
„Mie mi-i dor de Moldova toamna!”, a exclamat, la Luxembourg, Diana Codritchi Lerro.  
    
Cuvinte de bine, semnate de Gheorghe Şova
01.09.2014, 17:51
Atunci când un om are cuvinte de bine pentru un om sau pentru mai mulţi oameni, locul potrivit pentru asta sunt „Ştirile pozitive”. „Tatăl dumitale este un domn de o înaltă demnitate şi desăvârşire sufletească. Şi mamei dumitale, învăţătoarei Emilia Sandu, multa energie şi cutezanţă”. Este mesajul pe care îl adresează, la 1 septembrie 2014, Ministrului Educaţiei, Maia Sandu, jurnalistul Gheorghe Şova.
Poze cu Stiripozitive.eu de pe undeva de prin lume
17.01.2014
Vizitatorii noştri ne-au transmis dovezile în poze că logoul Stiripozitive.eu a ajuns pe mai multe meridiane ale globului.
    
Stiripozitive.eu la Firenze, Vatican, Pantheon și Columna lui Traian
14.01.2014, 11:10
Vizitatorii de pe Stiripozitive.eu au s-au aflat, în aceste zile, la Firenze, Vatican, Pantheon și Columna lui Traian și ne-au transmis de acolo dovezi foto.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.