Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive de la vizitatori

Știri pozitive de la vizitatori

Semnarea Acordului de colaborare dintre Centrul de Drept al Femeilor şi Inspectoratul General al Poliţiei
28.11.2013
Centrul de Drept al Femeilor şi Inspectoratul General al Poliţiei au semnat, joi, un Acord de colaborare care continuă parteneriatul stabilit în anul 2012 şi stabileşte acţiunile comune ale anului 2014 de consolidare și eficientizare a intervenţiei poliţiei la emiterea, executarea şi supravegherea ordonanţei de protecţiei pentru victimele violenţei în familie în Moldova.
    
Empirism şi poezie: Lansare de carte „Plimbări prin lumină” de Sergiu Botezatu
14.11.2013, 20:20
Un om care vine dintr-un domeniu al empirismului îşi lansează prima carte de poezie. La 15 noiembrie, la Biblioteca Municipală „B. P. Haşdeu” are loc lansarea volumului de poezie „Plimbări prin lumină” de Sergiu Botezatu.
Promo: Start pentru Festivalul de Film AMATORUL în comunitățile românești din afara granițelor!
09.11.2013
La 9 noiembrie, de Ziua Căderii Zidului Berlinului, a fost dat startul aplicării la cea de-a V-a ediție a Festivalului de Film „AMATORUL” și în comunitățile românești din afara granițelor. Mesajul acestei ediții este: „Apasă pe REC!”
Amatorul.eu     
Liderii în domeniul TIC din Moldova îi îndeamnă pe tineri să-și „programeze viitorul”
05.11.2013, 12:13
Liderii din domeniul tehnologiei informaţionale şi comunicaţiilor îi îndeamnă pe tinerii din Moldova să-și „programeze viitorul” în cadrul unui eveniment de orientare profesională în domeniul TIC - ICT Career Orientation.
Promo: Festivalul Cartofului, ediția a II-a, Briceni, 2 noiembrie 2013
30.10.2013
Festivalul Cartofului a ajuns la ediția a II-a. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie 2013, în orașul Briceni.
    
Studenți - inclusiv de la Chișinău și Bălți - dezbat despre facultăți și piața muncii la Closer to Oxford
21.10.2013, 16:56
Săptămâna acesta începe a 10-a rundă de dezbateri adresată studenților din 7 orașe universitare din România și Republica Moldova, în programul Closer to Oxford (www.closer2oxford.ro).
Stiripozitive.eu ascultă istorii pozitive luni în Grădina Publică
11.10.2013
Stiripozitive.eu ascultă istorii pozitive luni, 14 octombrie, la ora 11.00, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare, undeva lângă bustul lui Ion Creangă.
    
SPACES/CHIOȘC/K.A.I.R.: În caz că nu vă trebuie | Linia roșie / Если вам не нужны | красная линия / If you don’t need it | Red line, astăzi, 29 iulie 2013, ora 21:00
29.07.2013, 15:23
Michal Moravčík / Jana Kapelová / Pedestalul Public. “если вам не нужны / красная линия“ (În caz că nu vă trebuie / Linia roșie). Proiecție: luni, 29 iulie 2013, ora 21:00. Intersecția str. Ismail cu bd. Cantemir, Chișinău.
Invitaţie la Bălţi: „Să acționăm împreună! – Implicarea cetățenilor împotriva excluziunii sociale”
24.05.2013
Centrul de Resurse pentru Iniţiative Etice şi Solidare, Consiliul Europei şi „Responding Together” organizează o sesiune de training la Bălți, la care invită reprezentanți ai societăţii civile și ai administrației locale din Edineț, Râșcani, Glodeni, Fălești și din municipiul Bălți.
    
Moldova e mai aproape de Regina Norvegiei
21.03.2013, 18:02
La 8 martie Esenia C. Steckmest, președinta Asociației moldovenilor din Norvegia, a participat la o activitate a reţelei asociative Networking Breakfast, organizată de către renumita companie Opera Software și proeminenta organizație Leadership Foundation.
La Gimnaziul din Mărcăuți a fost premiată creativitatea
21.02.2013
La Gimnaziul din Mărcăuți, raionul Briceni, a avut loc recent premierea câștigătorilor concursului „Mărcăuți, satul meu natal…”. Câștigătorii concursului au primit diplome, carduri și cadouri finaciare de la managerii companiei SRL Certan Enterprises.
    
Inaugurarea Primului Centru Regional de Formare pentru Bibliotecari la Leova
20.02.2013, 15:34
Până la finalizarea etapei-pilot a programului, aproximativ 350 de mii de cetățeni ai Moldovei vor avea acces gratuit la servicii de Internet.
„Ştiri pozitive de la vizitatori”: Proiectul „Remitenţele Dezvoltă Comunităţile din Moldova” şi-a desemnat câştigătorii PGM şi a lansat Ghidului Antreprenorului pe înţelesul tuturor
15.02.2013
Inaugurăm cu acest subiect, transmis de Octavian Schiţco, o nouă categorie: „Ştiri pozitive de la vizitatori”.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.