Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive de la vizitatori

Știri pozitive de la vizitatori

Premierea creativității, ediția II, satul Mărcăuți, raionul Briceni
10.03.2014
Satul Mărcăuți, raionul Briceni: un concert educativ de primăvară unde a fost premiată creativitatea.
Esenia C. Steckmest, Oslo     
JobSTORM: Stagii estivale în Moldova pentru moldoveni care fac studii peste hotare
09.03.2014, 15:17
Vânzări și Marketing, Events Management, Drept Internațional, Jurnalism și Voluntariat sunt câteva dintre domeniile în care Asociația Moldovenilor din Marea Britanie şi partenerii săi anunţă stagii estivale în Moldova pentru studenţii moldoveni care îşi fac studiile universitare şi postuniversitare în străinătate. ,
Rodica Socolov | Londra
(Video, foto) Felicitări din Bordeaux cu ocazia sosirii primăverii!
02.03.2014
Mesajul de felicitare, cu ocazia sosirii primăverii, al comunității de moldoveni din Bordeaux, adresat comunităților de moldoveni din Olanda, Biroului pentru Relații cu Diaspora, precum și tuturor moldovenilor din întreaga lume.
    
Aplică acum la programul Globex
27.02.2014, 20:42
Îți zboară gândul la destinații noi? Îți dorești să trăiești diversitatea din plin? Cu siguranță ți-ai dorit vreodată să te simți liber, să călătorești, să-ți faci noi prieteni și să cunoști alte culturi. Acum, cu Globex, ai posibilitatea să trăiești cea mai frumoasă experiență din viața ta.
Plantam Fapte Bune in România
24.02.2014
În 2014, „Plantăm fapte bune în România” va împăduri 21 de hectare de teren. Acțiunea va avea loc în 12 județe și va implica peste 3000 de voluntari.
    
Lucrurile bune nasc idei frumoase la Bordeaux
23.02.2014, 17:06
Evenimentul din 11 ianuarie 2014 de la Bordeaux a dat naștere unei idei de colaborare între Asociațiile „Cercle Moldavie”, „ModCom” și „Pédiatres du monde”. ,
Rodica Ninicu | Bordeaux
Cantina socială mobilă oferă prânzuri calde şi în corturi
06.02.2014
Cantina socială mobilă deserveşte zilnic 30 de oameni nevoiaşi, iar în această perioadă, tinerii voluntari oferă un prânz cald şi oamenilor care vizitează cortul amplasat lângă Piața din sectorul Ciocana, anunţă Misiunea Socială Diaconia.
DIACONIA.MD     
3601 cărţi în limba română pentru concetăţenii noştri din 15 ţări
29.01.2014, 21:52
Biroul pentru relații cu diaspora a început expedierea unui lot de cărți în limba română și manuale de limba română pentru copiii de vârstă școlară în 15 țări în care locuiesc cetățeni originari din Republica Moldova. ,
Biroul pentru relații cu diaspora
10000 de originari din Republica Moldova au participat la evenimentele organizate în diasporă cu ocazia sărbătorilor de iarnă
24.01.2014
Zece mii de cetățeni originari din Republica Moldova, dar și din alte țări au luat parte, în perioada decembrie 2013-ianuarie 2014, la peste 40 de festivități organizate în străinătate, cu susținerea Biroul pentru relații cu diaspora (BRD).
Biroul pentru relații cu diaspora     
Sărbători de iarnă cu tradiţii moldoveneşti la Atena: veşti bune din Grecia
12.01.2014, 21:13
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Uniunea Moldo-Elenă „Al. Ipsilantis” a organizat şi a participat la un şir de evenimente de promovare a tradiţiilor şi obiceiurilor de iarnă în Grecia.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.