Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă

Comunicate de presă

ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   Iunie   Iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie  
Clubul de Presă: „Inegalitățile salariale de gen în Moldova”
20.12.2016
Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD) vă invită să participați la Clubul de Presă cu tema: „Inegalitățile salariale de gen în Moldova sau cum asigurăm în practică plata egală pentru muncă de valoare egală”. Evenimentul se va desfășura pe 22 decembrie, ora 16.00, în incinta SUMMIT EVENTS (Sala Rome, Chișinău, str. Tighina 49/3).
    
Turneul Național de Șah „Integrare și participare egală prin șah”
16.12.2016, 11:55
Turneul Național de Șah „Integrare și participare egală prin șah” se va desfășura pe 17-18 decembrie, ora 9.00, la Centrul Republican pentru Copii și Tineret “ARTICO”.
Învață arta oratoriei la Speech Leader
13.12.2016
Ești tânăr, entuziasmat și dornic de a-ți manifesta personalitatea? Visezi la o carieră de succes sau să-ți descoperi abilitățile de lider? Participă la Speech Leader - un proiect apolitic și nonprofit, organizat cu scopul de a oferi dezvoltare personală și profesională tinerilor din Republica Moldova.
    
„DRUMUL LA STRADA. Cartea celor 15 ani de muncă pentru dreptate”
12.12.2016, 14:46
Drumul parcurs de Centrul Internațional „La Strada” – de oameni și de organizație – se măsoară nu în metri și kilometri, ci în ani și decenii deja. Sunt 15 ani de muncă pe care echipa centrului au făcut-o zi de zi de la înregistrarea oficială a organizației, la 23 august 2001.
(Video) Fii eroul unui copil!
09.12.2016
Vali Boghean, Ion Razza, Viorel Burlacu și Paul Arva te invită la O seară de muzică FOLK, pe 10 decembrie, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”.
    
Au fost desemnaţi câştigătorii celei de-a treia ediții a Concursului de desen şi pictură „Talentul nu ia mită. Integritatea în imagini”
09.12.2016, 15:58
De Ziua Internaţională Anticorupţie, 9 decembrie, Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) a premiat câştigătorii concursului „Talentul nu ia mită. Integritatea în imagini”. Competiția este parte a campaniei sociale „EU – pentru educaţie prin integritate” și are loc cu sprijinul proiectului „Consolidarea funcțiilor de prevenire și analiză a CNA”, implementat de Programul Națiunilor Unite (PNUD), cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.
Revista diasporei „MOLDOVA de oriunde”, ediția a 2-a, decembrie 2016
09.12.2016
Revista diasporei, intitulată „MOLDOVA de oriunde”, aduce pe paginile celei de-a doua ediții ale sale mai multe istorii de succes ale conaționalilor noștri care au reușit pe plan profesional în străinătate sau în Moldova, cu gândul și cu faptele lor mereu legate de ACASĂ.
    
Art-salon molDeco vă invită la cea de-a VI-a ediție a Târgului de Crăciun FEERIA DARURILOR 2016
07.12.2016, 14:57
De această dată evenimentul va fi dedicat decorului pentru casă, iar cei 17 participanți vor oferi piese deosebite de autor, create în cea mai mare parte în exemplar unic. Veți putea alege pentru oamenii dragi cadouri selectate cu multă grijă, de cea mai bună calitate, piese unicat de ceramică, pernuțe și panouri decorative, obiecte din lemn natural, păpuși și compoziții exclusive lucrate manual, lumânări, cutii ilustrate, jucării, precum și multe altele.
Primul Eco-Hackathon din Moldova
07.12.2016
Eco-Hackathon este o competiție națională de soluții inovative care abordează problemele de mediu cu care ne confruntăm în Moldova și în special la Chișinău. Pe 4 decembrie a avut loc prezentarea ideilor și soluțiilor elaborate în primul Eco-Hackathon, eveniment organizat de Generator HUB și MEGA (Hai Moldova).
    
Spiritul de Crăciun și aroma de ceai într-un nou concert al trupei Pata de Ceai
07.12.2016, 10:36
În ajun de Crăciun, pe data de 22 decembrie, la ora 19:00, în localul Barbar (fostul pub 513), str. M. Eminescu 56, Pata de Ceai te invită la un concert muzical diferit de tot ce a fost până acum.
Sunteți invitați la Zilele Filmelor de Crăciun
05.12.2016
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Altfilm vine să dea mai multă culoare acestei perioade frumoase cu un nou eveniment care sperăm că va fi îndrăgit de publicul de cinefili. Este vorba de „Zilele Filmelor de Crăciun” - o selecție din cele mai populare și iubite filme dedicate acestei sărbători, produse în diferite țări și în diferiți ani.
    
Tatiana Țîbuleac va lansa în curând cartea „Vara în care mama a avut ochii verzi”
05.12.2016, 11:09
Scriitoarea Tatiana Țîbuleac impresionează cu un nou volum de carte „Vara în care mama a avut ochii verzi”. Lansarea va fi lansată pe data de 8 decembrie, la ora 18:15, la Librăria din Centru. De asemenea, sunteți așteptați și la Librăria din Hol, pe data de 10 decembrie pentru o sesiune de autografe, de la ora 10 până la ora 12.
Festivalului Filmului Dedicat Drepturilor Omului
02.12.2016
Nouă persoane cu necesități speciale vor fi instruite să realizeze produse video la tematica drepturilor omului. Activitatea are loc în cadrul Școlii de Film Mobil pentru persoanele cu dizabilități organizată de Institutul pentru Drepturile Omului din Moldova în colaborare cu Keystone Human Services International Moldova Association.
    
Alex Kremer: Motive de ce Banca Mondială este optimistă în privința Moldovei
24.12.2015, 11:54
Alex Kremer, Manager de Țară al Băncii Mondiale în Moldova, explică de ce Banca Mondială este optimistă în privința Moldovei.
Fundația Euromonitor pentru Excelență a desemnat câștigătorii Burselor Europene pentru Jurnaliști, ediția 2015-2016
22.12.2015
Fundația Euromonitor pentru Excelență a anunțat cei 12 câștigători ai programului Bursele Europene pentru Jurnaliști. Ceremonia de decernare a diplomelor și de anunțare a câștigătorilor care vor pleca la Bruxelles într-o vizită de studiu de o săptămână, a avut loc la București, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene.
    
Relaţiile de mentorat pentru consilierele locale au demarat cu succes
21.12.2015, 10:38
La data de 20 decembrie 2015, a avut loc unul dintre cele mai importante acţiuni din cadrul Programului Național de Mentorat pentru femei consiliere „INSPIR-O!”– primul eveniment de interacţiune între beneficiarele Programului şi mentorele lor.
Programul PARE 1+1 va fi prelungit pentru următorii trei ani
17.12.2015
Programul-Pilot pentru atragerea remitențelor în economie PARE 1+1 va fi extins până în anul 2018. La propunerea Ministerului Economiei, decizia a fost luată la data de 16 decembrie 2015, în cadrul ședinței a Guvernului.
    
(Video) Campania de Crăciun „Fii mai bun în stil CTJM”, 2015
17.12.2015, 13:29
Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova anunță în perioada 14-25 decembrie 2015 desfășurarea campaniei de Crăciun ,,Fii mai bun în stil CTJM”, scopul căreia este de a ajuta câteva familii social vulnerabile din republică.
(Video) GirlsGoIT îndrumă tinerele din Moldova să capete competențe digitale și IT
14.12.2015
Proiectul GirlsGoIT a fost creat pentru a stimula capacitatea de inovare și antreprenoriatul în Republica Moldova prin investiții și prin abilitarea tinerelor în stăpânirea tehnologiilor moderne.
    
Cursul de Lungă Durată în Formare de Formatori a ajuns la final
11.12.2015, 18:33
La 11 noiembrie a avut loc conferinţa de încheiere a Cursului de Lungă Durată în formare de Formatori în cadrul proiectului „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret în Republica Moldova”. Proiectul s-a desfăşurat în perioada iulie-decembrie 2015 şi a fost implementat de Institutul de Instruire în Dezvoltare ,,MilleniuM”, cu suportul financiar al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.