Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă

Comunicate de presă

ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   Iunie   Iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
Gala Laureaţilor Premiilor Naţionale GALEX
18.04.2018
Înfiinţată în anul 2010, Liga Bibliotecarilor din Republica Moldova, în colaborare cu Biblioteca Națională, au elaborat și au lansat o viziune nouă asupra strategiilor relaţionale ale bibliotecii cu societatea, aşezând în prim- plan ceea ce trebuie să ofere această instituţie comunităţii, iar rolul de a pune pe tapet starea de lucruri în bibliotecă şi de a promova acţiuni şi politici orientate spre susţinerea dezvoltării societăţii.
    
Librăriile Cartier vă invită la o seară de lecturi publice și dialog cu scriitoarele Lavinia Braniște, Adina Rosetti și Alina Purcaru
18.04.2018, 12:34
Joi, 19 aprilie 2018, la ora 18.15, la Librăria din Centru (bd. Ștefan cel Mare, nr.126) din Chișinău, va avea loc o seară de lecturi publice și dialog cu scriitoarele Lavinia Braniște, Adina Rosetti și Alina Purcaru, organziată de editura CARTIER.
ViDEOCHIOȘC: selecție de artă video
13.04.2018
Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea unui nou sezon de proiecții în aer liber la Apartamentul Deschis cu o selecție de artă video.
    
Atelier de gătit cu Moulinex la Maximum
13.04.2018, 13:43
Toată luna aprilie, Maximum te invită la o serie de masterclass-uri culinare excepționale, unde vei putea să vezi în acțiune electrocasnicele Moulinex, să guști bucatele delicioase și sănătoase preparate cu ajutorul acestora și să le procuri la super prețuri!
„MAI RETRO”, a II-a ediție a festivalului se v-a desfăşura la Complexul Etno - Cultural Vatra
12.04.2018
A II-a ediție a festivalului „MAI RETRO” propune un program extrem de bogat și divers, care la sigur va satisface gusturile și preferințele tuturor vizitatorilor, de la copii până la bunici.
    
ABC-ul alimentației vii
12.04.2018, 17:09
Cursul ABC-ul alimentației vii oferă informații despre cum să ai o sănătate perfectă prin intermediul unor schimbări simple și real de implementat în condițiile în care ești. În cadrul instruirii afli despre metodele naturiste de protejare a sănătății și prevenire a bolilor.
Femeile în domeniul inovării și creativității
12.04.2018
În fiecare an, pe 26 aprilie, este marcată Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale pentru a cunoaște mai multe despre rolul drepturilor de proprietate intelectuală (brevete, mărci, desene și modele industriale, drept de autor) în stimularea inovării și creativității.
    
Personalități feminine din Europa Centrală
12.04.2018, 17:03
Este un eveniment dublu, care constă în două ateliere de editare, ce se vor desfășura simultan la București și Chișinău, pe 21 aprilie 2018 .
AutoCinema season 2018 opening
12.04.2018
Se deschide sezonul filmelor bune! După o scurtă pauză, se reia activitatea! Deci, pe 20 aprilie, vă așteptăm la lansarea sezonului cu filme bune și un program distractiv!
    
JAZZ’n Chișinău International Festival, ediția VI, aduce spiritual jazz-ului autentic la Chișinău în această primavară!
12.04.2018, 16:54
În cele mai bune tradiții jazz-iste, JAZZ’n Chișinău International Festival, adună unii dintre cei mai tari jazz-mani mondiali la Chișinău. Îndrăgitul festival se va desfășura în perioada 17-19 aprilie, la Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici”, în fiecare zi de eveniment începând cu ora 19:00.
Sport Music Fest - „Hai Haiduci! by Salomon”
12.04.2018
Pe 21 și 22 aprilie, Complexul Etno-Cultural Vatra va găzdui primul festival de sport și muzică „Hai Haiduci! by Salomon”, dedicat anului lui Ștefan cel Mare.
    
ZIPhouse anunță deschiderea perioadei de înregistrare pentru Competiția de Decorare a Vitrinelor Fashion - ART OF DISPLAY!
12.04.2018, 15:14
Acceptă provocarea noastră și aplică acum la cea de-a doua ediție a Competiției „Art of Display”. Manifestă creativitate și fii tu cel care va decora vitrina unui magazin fashion pentru un brand local, într-o perioadă scurtă de timp, de doar 2 săptămâni.
La Chişinău va fi lansată o nouă linie de troleibuz
12.04.2018
Primăria municipiului Chişinău informează opinia publică despre lansarea unei noi rute de troleibuz, din data de 7 mai a.c.
    
Seminarul Real Time Data and Metrics cu specialistul în domeniul digital Sergiu Cocieru
11.04.2018, 16:23
Promovarea online pare a fi cea mai eficientă și ieftină cale pentru a-ți mări vizibilitatea în rândul potențialilor clienți. O pagină de Facebook se creează ușor, dar nu tot atât de ușor se menține și se crește.
Pijamas in the PUB
11.04.2018
Ne-am săturat cu toate de tocurile înalte, de machiajul perfect și fustele care abia ne lasă să mergem. Pe 19 aprilie te îndemnăm să lași acasă copiii, grijile și tocurile cui și să te distrezi în pijama. Noi știm cel mai bine ce vrei la un asemenea eveniment, nu în zadar am ajuns deja la a V-a ediție. Se va ține la Luds Pub și promitem multe momente fierbinți și invitați de marcă. Ne susține de această dată Clinica Adler Medical.
    
Vernisajul Vinului, ediţia a XIV-a
11.04.2018, 16:12
Vernisajul Vinului la cea de-a XIV-a ediție, un eveniment tradițional, organizat sub egida brandului de țară „Vinul Moldovei”.
EcoRun Hîncești, competiţia va fi organizată cu ocazia aniversării a 518 ani de la fondarea Orașului Hîncești
11.04.2018
Competiția de alergare trail, EcoRun Hîncești este organizat cu ocazia aniversării a 518 ani de la fondarea Orașului Hîncești, de Asociația Obștească “Run Moldova” împreună cu Primăria Municipiului Hîncești.
    
Ziua Faptelor Bune: sărbătoarea mondială a generozității în Moldova
11.04.2018, 16:03
În 2018, Moldova va marca pentru a treia oară Ziua Internațională a Faptelor Bune. Ca și în anii precedenți, această sărbătoare grandioasă este organizată de Centrul Republican al Voluntarilor (RVC). În afară de Ziua Faptelor Bune, misiunea RVC constă în dezvoltarea proiectelor sociale, culturale și educaționale de voluntariat în Republica Moldova.
O seară în parc
11.04.2018
În mijloc de vară, în prima zi a lunii lui Cuptor ne așteaptă un eveniment cu totul special. Vă invităm să ne refugiem din rutina zilnică într-un loc liniștit, înconjurați de frumusețea naturii, pentru a ne reîncărca cu energie pozitivă și aerul proaspăt al Teatrului Verde.
    
Târg de primăvară la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală
11.04.2018, 15:18
YARDSALE «Botanica»! Este prima ediție din această primăvară și, apropo, una aniversară! Anul acesta organizatorii au decis să iasă afară înaintea tuturor.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.