Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă

Comunicate de presă

ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   Iunie   Iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
A doua ediție de SUMMER BERRY FAIR: duminică, 2 iulie 2017, Chișinău
26.06.2017
Pe 2 iulie, începând cu ora 10.00, în parcul Catedralei din Chișinău,va avea loc al doilea târg agro-gastronomic ”Summer Berry Fair”. Dacă prima ediție a fost dedicată căpșunilor, de data aceasta, vedetele ediției vor fi coacăza, murele și zmeura.
    
Atelier pentru profesorii din diasporă privind predarea-învățarea limbii române pentru copiii din diasporă
20.06.2017, 13:11
Profesori din diasporă vor fi instruiți la Chișinău, în perioada 21-25 iunie, în cadrul unui atelier privind predarea-învățarea limbii române pentru copiii din diasporă organizat de Biroul Relații cu Diaspora (BRD) și Organizația Internațională pentru Migrație, misiunea în Moldova, în parteneriat cu Ministerul Educației.
Forumul Antreprenoriatului Social, Chișinău, 17 iunie 2017
15.06.2017
Forumul Antreprenoriatului Social este un eveniment organizat de către Asociația Obștească EcoVisio în colaborare cu Moldova Rebranded. Partenerii forumului: Ministerul Tineretului și Sportului, Academia Nicolae Dumitrescu și DVV International Moldova.
    
Invitație de presă: Ediția a IV-a a Festivalului „Frumos Covor Basarabean” la Clișova Nouă, Orhei
12.06.2017, 15:10
Complexul de Meșteșuguri ”Artă Rustică” are plăcerea să vă informeze că la 18 iunie 2017 se va desfășura Ediția a IV-a a Festivalului „Frumos Covor Basarabean” la Clișova Nouă, Orhei, sub genericul „Covorul tradițional – parte a Tezaurului UNESCO”.
Adjuncta Secretarului General ONU, Directoarea Executivă UN Women, Phumzile Mlambo-Ngcuka, va vizita în premieră Republica Moldova
09.06.2017
Pe 11-12 iunie 2017 va avea loc prima vizită în Republica Moldova a doamnei Phumzile Mlambo-Ngcuka, adjuncta Secretarului General al Organizației Națiunilor Unite (ONU) și Directoarea Executivă a Entității Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women). Cu această ocazie, Mlambo-Ngcuka va reafirma sprijinul oferit de UN Women în avansarea egalității de gen și abilitarea femeilor și fetelor în Moldova.
    
Books&Wine cu Ronin Terente. Lansarea cărții „Epistole către nimeni”
08.06.2017, 15:43
HaiBun Magazine și Ronin Terente lansează cartea „Epistole către nimeni”, sâmbătă, 10 iunie, începând cu ora 17:00 la Uptown Café (str. Pușkin 10).
APLICĂ PENTRU TABĂRA DE VARĂ GIRLSGOIT ȘI DEVINO AMBASADOARE A TEHNOLOGIILOR
06.06.2017
Îți dorești o carieră în domeniul STEM (științe, tehnologii, inginerie și matematică) și vrei să îți faci studiile la una din aceste specialități la universitate sau instituții de învățământ secundar, dar nu ești sigură dacă este decizia corectă? Nu îți fă griji, prin participarea la Tabăra de Vară poți obține suportul necesar pentru a lua decizia corectă și poți acumula cunoștințe tehnice relevante și necesare.
    
Candidatura orașului Chișinău pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului 2020
05.06.2017, 17:49
Consiliul Național al Tineretului din Moldova, una dintre structurile responsabile de procesul de pregătire a dosarului privind obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2020, de către orașul Chișinău, anunță că, indiferent de situația și evenimentele politice care au loc în Municipal Chișinău, nu va stopa procesul de aplicare, participând în continuare în concurs și asumându-și responsabilitatea de a duce la capăt acest proces care urmărește dezvoltarea unui mediu favorabil de dezvoltare și afirmare a tinerilor.
Easy English Solutions lansează programul ”Be a LEADER”
28.06.2016
Centru modern de studiere a limbii engleze - Easy English Solutions lansează programul ”Be a LEADER”, destinat adolescenților care doresc să-și exploreze potențialul de dezvoltare și să ia o decizie informată și responsabilă cu privire la propriul traseu educațional și profesional.
    
Suport european: Complex educațional-sportiv pentru tinerii din Varnița și Bender
28.06.2016, 10:21
Teren de sport pentru handbal, tenis, volei și baschet, pavilioane sportive dotate cu echipament, un centru de zi renovat și teren de joacă pentru grădiniță. Toate acestea au fost posibile datorită sprijinului acordat de Uniunea Europeană prin intermediul Programului de consolidare a încrederii între locuitorii ambelor maluri ale râului Nistru, implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.
Conferința “Construim Viitorul Digital” și lansarea primului Think-Tank românesc în domeniul digital “Digital Citizens Romania”
22.06.2016
Conferința Națională “Construim Viitorul Digital – tineri, participare, antreprenoriat” și lansarea primului Think-Tank românesc în domeniul digital “Digital Citizens Romania” va avea loc pe 27 iunie, la București.
    
Pune și tu umărul!
20.06.2016, 15:35
Părinții din inițiativa PUNE UMĂRUL vă invită pe data de 22 iunie, ora 19.00, în fața Muzeului Național de Istorie la înregistrarea petiției privind trotuarele stricate din Chișinău.
Petrece-ți vara într-un mod activ la “SonRise”
16.06.2016
În perioada 22-25 iunie, pe teritoriul terenurilor sportive din cadrul liceelor: “Ion Creangă” și “George Călinescu”, va avea loc evenimentul social-sportiv dedicat modului activ de viață - “SonRise”.
    
Promovarea învățământului vocațional prin media
16.06.2016, 11:34
Alegerea unei meserii este calea ce duce tânărul absolvent spre o carieră de succes - acesta este mesajul expoziției de fotografii ce va fi lansată mâine, 17.06.2016, în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt, la ora 11:00 (intrarea de pe str. G. Bănulescu-Bodoni).
Participă la ENable și învață engleza conversațională cu traineri internaționali
15.06.2016
AIESEC Chișinău anunță deschiderea aplicărilor în cadrul celei de-a treia ediții a proiectului ENable pentru toți doritorii de a învăța limba engleză conversațională, într-un curs de 4 săptămâni, care va fi facilitat de către mai mulți tineri internaționali și care va începe la data de 27 iunie.
    
Start programului estival „Rucsacul de vacanță”
14.06.2016, 15:09
Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” dă start unui nou program estival „Rucsacul de vacanță”, care se va desfășura în perioada 13 iunie - 14 august 2016.
Notorium - Oscarul din Moldova
13.06.2016
Pentru prima dată pe piața Republicii Moldova, a fost lansat un concurs național cu implicarea a peste 3000 de mărci comerciale, concurs care a avut scopul de a identifica o serie de mărci comerciale din peste 100 de domenii de activitate.
    
Conversează cu Maia Sandu, Ana Ursachi, Gheorghe Gonța, Oleg Brega și alte personalități integre din Republica Moldova la CIVIC INTEGRITY-YOUTH FORUM 2016
13.06.2016, 11:50
Absolvenții programului american de schimb de experiență FLEX, din cadrul organizației Consiliilor Americane din Republica Moldova, organizează un eveniment prosper pentru tineri într-un mediu inovativ și nonformal - CIVIC INTEGRITY-YOUTH FORUM! Forumul, organizat în limba română, va avea loc pe data de 19 iunie, la Summit Events, Red Room.
La 2 iulie, Natașa Alina Culea va lansa cartea „Lupii trecutului. Sofia”
09.06.2016
Iubitorii de lectură sunt invitați să participe la lansarea cărții „Lupii trecutului. Sofia”, de Natașa Alina Culea. Tot aici va fi organizată și o sesiune de autografe.
    
Lansarea librăriei Bestseller - Books, Tea & Coffee
08.06.2016, 11:43
Pasionații de lectură sunt invitați la lansarea librăriei Bestseller - Books, Tea & Coffee, miercuri, 8 iunie, ora 18:00, str. Drumul Viilor, 36/1, Chișinău.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.