Prima pagină / Oameni / Business

Business

Maria și Pavel Țirchi: oameni pozitivi la „Festivalul Cartofului 2012”
10.11.2012
Sunt peste două decenii de când fac această muncă împreună, însă la un asemenea eveniment participă pentru prima oară. Maria și Pavel Țirchi sunt producători agricoli de la Rediul Mare, raionul Ocnița, și participă în această duminică la prima ediție a „Festivalului Cartofului” din Moldova.
    
Creatorul de pantofi Valentin Frunză
27.02.2012, 10:08
O cizmă la Kaunas, un pantof la Moscova și un alt pantof la Strasbourg. Valentin Frunză este creatorul din Moldova ai cărui pantofi au ajuns să meargă pe străzi și în instituții din marile orașe ale lumii.
O față frumoasă fără bisturiu, cu Iulia Avram
27.02.2012
Sculpto-plasticiana Iulia Avram este omul la care vrei să ajugi dacă simți că ți-ar prinde bine o nouă perspectivă a feței. Sau a vieții.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.