Prima pagină / Oameni / Business

Business

Gheorghe Bejan. 200 de oi. Nisporeni
15.11.2013
Gheorghe Bejan din Nisporeni are vreo 200 de oi și le știe pe toate.
    
Colecţia „Split”: feminitate, eleganță, senzualitate | Video
07.08.2013, 12:08
Liniile drepte, croielile curate și structurile simple au pus în valoare - pe viu - feminitatea, eleganța şi senzualitatea cu ocazia lansării la Chişinău a colecției „Split”, creată de tânărul designer Irina Chitoragă.
Sandu Oprea, tânărul inginer moldovean din Turcia care lucrează pentru gigantul „Royal Dutch Shell”
30.05.2013
Are 25 de ani și un viitor frumos înainte. Tânărul din Moldova, Sandu Oprea, a reușit să distrugă mitul neîmplinirilor profesionale şi a ajuns să facă exact ceea ce îi place. Lucrează într-o companie din Turcia, unde coordonează un proiect fructuos pentru gigantul energetic „Royal Dutch Shell”.
    
Voinicul din Glodeni: 30 de ani hamal la Fabrica de zahăr
20.03.2013, 20:52
În cei 30 de ani de când este hamal la Fabrica de zahăr din Glodeni prin mâinile lui Ion Rusu au trecut cel puțin 40 de mii de tone de zahăr, cantitate ce ar fi suficientă pentru a umple până la refuz uriașul Depozit de zahăr al Fabricii din Glodeni.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.