Prima pagină / Oameni / Business

Business

(Video) Toamna începe cu pantofii lui Valentin Frunză
04.09.2014
Creatorul de pantofi Valentin Frunză - unul dintre primii eroi de pe Stiripozitive.eu - povesteşte în acest debut de toamnă prin ce e deosebită încălțămintea pe care o creează, împărtăşind cu noi şi veştile bune de care a avut parte în ultimii doi ani.
    
Video, foto | Ion Onucu și fiul său într-o afacere de lemn
21.07.2014, 17:41
Antreprenorul Ion Onucu din Stolniceni, Hânceşti, a preluat pasiunea de a lucra în lemn de la tatăl său și a transmis-o mai departe fiului Ion. Acum ei lucrează în doi, în propriul atelier, unde realizează uși, scări, terase, acoperișuri și diverse obiecte din lemn.
(Video) Bucuriile antreprenorului Vladimir Stratanenco
21.07.2014
Antreprenorul Vladimir Strataneco are multe bucurii în munca pe care o face zi de zi. Dar cea mai importantă bucurie pentru el este că a reușit să-şi convingă angajații să nu mai plece peste hotare, ci să rămână să lucreze la fabrica de mezeluri. Și oamenii acum nu regretă.
    
(Video) Diana Crudu, tânăra antreprenoare: bucuriile în serie vin de la sere
21.07.2014, 17:28
Pentru tânăra antreprenoare din centrul Moldovei, Diana Crudu, bucuriile vin în serie, mai ales, din sere.
Rudolf Kalousdian: de la desenele pe foaie la cele pe alte suprafeţe
13.06.2014
Rudolf este unul din tinerii care și-a urmat visul copilăriei. Un vis poate mai deosebit decât al altor copii – să aibă propriul salon de tatuaj.
    
(Video) Căpşunele pot fi fructul succesului şi în Moldova
29.05.2014, 23:43
Parfumate, gustoase şi rentabile. Căpşunele pot fi frunctul succesului şi în Republica Moldova, nu doar în Spania.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.