Sport

Copii-acrobaţi la circul de la Ţaul, Donduşeni
12.11.2012
Oriunde în lume copiilor le place să meargă la circ: să aplaude acrobaţii, să râdă alături de clovni. La Ţaul, Donduşeni, copiii sunt chiar ei acrobaţi şi sunt aplaudaţi de alţi copii dar şi de adulţi.
    
Locul întâi în inimile noastre: Ştefan Roşca
05.09.2012, 13:22
Le depăşeşte în Republica Moldova. Iar în străinătate, la competiţii, le ridică, sub drapelul ţării. Sunt greutăţile din viaţa lui Ştefan Roşca, proaspătul deţinător al locului 9 la Jocurile Paralimpice de la Londra.
Fotografiile cu sportivi moldoveni la Olimpiada de la Londra care au făcut înconjurul lumii
08.08.2012
Tatuajul boxerului Vasile Belous, bucuria halterofilului Anatol Cîrîcu, buzele atletei Cristina Iovu pe proaspăta sa medalie de bronz, zâmbetul lui Dan Olaru – sunt câteva dintre fotografiile cu sportivii moldoveni la Jocurile Olimpice de la Londra, ediția a XXX-a, care au făcut în aceste zile înconjurul lumii.
    
Atletul Ion Luchianov aleargă spre Olimpiada de la Londra
14.06.2012, 12:30
În martie și aprilie a alergat în total vreo 1200 de kilometri, iar în lunile mai și iunie media a fost puțin mai mică, de 25 de kilometri pe zi, în schimb intensitatea a fost mai mare. Atletul moldovean Ion Luchianov se îndreaptă astfel în fugă spre Jocurile Olimpice de Vară de la Londra, ce se vor desfășura între 27 iulie și 12 august 2012.
Maestrul despre dame. Ion Dosca
27.02.2012
A adus acasă, în Moldova, toate titlurile posibile ale jocului de dame. Despre aceste trofee dar şi despre damele lui din familie – soţia şi fiica – a vorbit campionul Ion Dosca în această partidă în care toate figurile sunt pozitive.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.