Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Ghenadie Ciubotaru: viaţa în ritm de dans

Ghenadie Ciubotaru: viaţa în ritm de dans imprimare

30.06.2014  

Ghenadie Ciubotaru are 23 de ani și este dansator și coregraf, mai face şi muzică, și fotbal, iar în timpul liber preferă să călătorească. Și în toate situațiile luptă pentru dreptate.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Ghenadie Ciubotaru a făcut cunoștință cu arta dansului la vârsta de 16 ani, la Colegiul de Arte din Soroca. Nu a început să învețe de la o vârstă fragedă cum se practică de obicei. „Niciodată nu este prea târziu. Dacă ai în piept o dorinţă arzătoare, vei reuşi. Părinţii erau nespus de fericiţi că au găsit cum să-mi folosesc energia de adolescent cu utilitate şi plăcere”, explică Ghenadie.

Ghenadie_Ciubotaru

Și cum mai devreme sau mai târziu un dansator talentat devine antrenor, Ghenadie a început să activeze în calitate de coregraf la vârsta de 19 ani. „La început antrenam copii. Nu e uşor, deoarece trebuie să fii mereu cu zâmbetul pe buze şi extrem de răbdător, în special atunci când sunt mulţi şi toţi foarte activi. Să gândeşti „artistic”, să ştii să privești din mai multe unghiuri de vedere, acestea-s lucruri foarte importante când lucrezi cu un număr mare de oameni diferiţi”, povestește tânărul coregraf.

Ghenadie_Ciubotaru

Ghenadie Ciubotaru mărturisește că este un un luptător înverşunat în această viaţă. „Lupt pentru dreptate şi frumusețe, pentru credinţă şi dragoste. Viaţa pentru mine este un şir de motive, o sumă a tuturor preferinţelor şi alegerilor. Cine sunt azi? Sunt efectul preferinţelor de ieri! Cine voi fi mâine? Voi fi rezultatul deciziilor de azi”, adaugă Ghenadie Ciubotaru.

Ana Șova | stagiară Stiripozitive.eu

Ghenadie_Ciubotaru Ghenadie_Ciubotaru Ghenadie_Ciubotaru Ghenadie_Ciubotaru Ghenadie_Ciubotaru
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.