Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  O zi din viața unui cascador din Moldova

O zi din viața unui cascador din Moldova imprimare

Ghenadii Gumenco într-o profesie în care nu este loc pentru oamenii emotivi

12.04.2012  

Pentru el căderile în gol de la înălțime sunt o profesie, iar ceea ce îl ajută să-și mențină echilibrul sunt familia, munca și prietenii. Acesta este rezumatul zilei în care „Știrile pozitive” au fost împreună cu Ghenadii Gumenco, cascador și actor de film din Moldova.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Când depun eforturi, simt că trăiesc", afirmă cu puterea cuvintelor și gesturilor sale cascadorul Ghenadii Gumenco, care a adunat până acum în cariera sa cinematografică 18 filme.

Pentru a fi gata de orice cascadorie, face sport, iar o zi din viața lui se compune doar din „sport, muncă și, bineînțeles, familie", după cum mărturisește Ghenadii.

Disciplina, atenția și calcul sunt cele trei elemente esențiale ale meseriei de cascador în care nu este loc pentru oamenii emotivi. Este o meserie foarte grea, cu foarte multă muncă și foarte multă pregătire. Iar vestea bună pe care o aduce aici Ghenadii Gumenco este că se poate.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.