Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  (Video) Veronica Murzacov – despre modeling, moda din Republica Moldova şi planuri măreţe pe viitor

(Video) Veronica Murzacov – despre modeling, moda din Republica Moldova şi planuri măreţe pe viitor imprimare

27.05.2015  

Vom sta de vorbă cu tânărul designer Veronica Murzacov care face paşi hotărâţi de pe banca şcolii pe podiumul de modă.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Veronica Murzacov este o tânără pasionată de modă și artă. Încearcă să se afirme în lumea modei încă de pe băncile liceului şi face paşi hotărâţi pe podium. Veronica este model, iar recent a creat și o colecție de haine, care surprinde prin simplitate și rafinament.

„Hainele pe care le creez au un stil classic, feminin. Nu-mi place când ţinuta e prea încărcată”, spune Veronica Murzacov.

Are deja în spate o experienţă de colaborări cu designerii autohtoni şi concursuri de frumuseţe. Anume acestea i-au permis Veronicăi să pătrundă în esenţa modeling-ului din Republica Moldova.

„Am participat la foarte multe prezentări de modă şi proiecte, pot zice că într-adevăr mă mândresc cu aceasta. Au fost şi concursuri, începând cu Miss Moldova, show-ul televizat „Da sau Nu”, diferite sesiuni foto şi altele”, zice tânăra.

Are planuri măreţe pe viitor, iar pentru a putea progresa mereu, Veronica Murzacov este încrezută că verticalitatea și curajul vor fi mereu calităţile–cheie, indispensabile pentru realizarea celor mai grandioase vise.

Foto: Arhivă personală
Text: Felicia Plămădeală
Video: Iulian Roșca 

Veronica Murzacov Veronica Murzacov Veronica Murzacov Veronica Murzacov Veronica Murzacov Veronica Murzacov Veronica Murzacov Veronica Murzacov
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.