Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  (Video, foto) Ana Popova: „Am vrut ca femeile din toate colțurile lumii să poarte bijuteriile noastre”

(Video, foto) Ana Popova: „Am vrut ca femeile din toate colțurile lumii să poarte bijuteriile noastre” imprimare

03.06.2015  

Ana și Olga sunt două surori, care de șase ani se ocupă cu ceea ce le place lor mai mult, ele confecționează bijuterii. Femei din toate colțurile lumii poartă coliere, cercei, inele și brățări făcute cu multă grijă și acuratețe de ele. Chiar dacă nu au o specialitate în acest domeniu, Ana și Olga se bucură de succes, atât în țară, cât și peste hotarele ei.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Pentru Ana și Olga bijuteriile sunt mai mult decât doar niște accesorii, sunt ceea ce le reprezintă. Femei din peste 20 de țări ale lumii poartă accesorile lor, printre aceste țări se numără: Franța, Spania, Austria, Italia, Norvegia și desigur bijuteriile sunt purtate și de femeile din țara noastră.

Ana Popova

„Ideea a venit spontan, am văzut lucrările Anei, cum le confecționate și mi-au plăcut, am rămas impresionată. Am văzut că foarte multe femei ar putea să poarte astfel de creații și am încurajat-o pe Ana să pornim această afacere. Prima colecție a fost făcută în stil oriental, culori aurii, argintii, multe nuanțe de verde închis”, zice Olga Nedbailo.

Ana Popova

„O bijuterie e acel accent care poate lipsi sau dăuna, pentru că trebuie să știi cum să porți o bijuterie, trebuie să știi la ce ținută se potrivește și la ce ținută nu se potrivește”, spune Olga.

Ana Popova

Ana Popova

Ana Popova

„Nu am o schiță, nu am o schema înainte de-a crea o bijuterie, o creez pe loc, văd ce se potrivește, ce nu se potrivește, ce e bine, ce nu e bine”, povestește Ana Popova.Ana Popova

Ana Popova

Fiecare lucrare, fiecare set are denumirea sa, iar clientele sunt veșnica sursă de inspirație.

Ana Popova

 

Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova Ana Popova
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.