Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Ropot de aplauze pentru Ana Ropot, tânăra din Moldova cu trei titluri de Miss în China

Ropot de aplauze pentru Ana Ropot, tânăra din Moldova cu trei titluri de Miss în China imprimare

„Cea mai frumoasă prezenţă feminină din China” a fost câteva zile la Chişinău

14.08.2012  

A adus în Moldova trei titluri de Miss cucerite în China şi mai multe titluri de carte cu poeţi antici chinezi din care traduce în română. Ana Ropot este o tânără din Moldova care şi-a făcut studiile la Beijing şi a venit pentru câteva zile la Chişinău ca să-şi ajute oamenii apropiaţi să organizeze aici primul Festival al Iei.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Moldoveanca Ana Ropot mărturiseşte că putem învăţa de la chinezi răbdarea şi sentimentul de pace pe care chinezii îl au în suflet.

Ana Ropot

Deţinătoare a titlului de „Cea mai frumoasă prezenţă feminină din China", Ana povesteşte cu nonşalanţă că „în India, dacă vrei să faci un compliment unei domnişoare, îi spui că este frumoasă ca o vacă, pentru că e animalul sfânt şi e considerat cel mai frumos. Iar în China, dacă vrei să faci un compliment unei domnişoare, îi spui că este frumoasă ca o crevetă - crevetele au picioare lungi şi frumoase".

Ana Ropot a răspuns la câteva întrebări ale reporterilor de la „Ştiripozitive.eu" în apropierea bustului lui Mircea Eliade, unul dintre marii cunoscători ai frumoasei civilizaţii chineze.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.