Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Secretul tinereții și frumuseții Madonnei răspândit în premieră la Chișinău

Secretul tinereții și frumuseții Madonnei răspândit în premieră la Chișinău imprimare

14.06.2016  

Nicoleta Duduciuc activează de ceva timp în sfera esteticii faciale și corporale. Este un specialist foarte bine informat și încearcă să scoată în evidență frumusețea persoanelor ce calcă pragul salonului pe care-l reprezintă. Corectează cu decență defectele care nasc complexe și nu se teme să refuze intervențiile exagerate.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Nicoleta Duduciuc a învățat că frumusețea nu are hotare și că prin dezvoltare continuă poate face adevărate minuni. După ce în ultimii ani starurile de la Hollywood au ales operațiile estetice ca metode de înfrumusețare, era firesc ca apariția unei noi metode de ștergere a ridurilor de pe chip, fără injecții și fără durere, să fie primită cu entuziasm de toată lumea. Lansată cu mare valvă în SUA și promovată drept secretul tinereții și frumuseții Madonnei, terapia cosmetică bazată pe oxigen hiperbaric a ajuns și la noi în țară.

lj

În continuare Nicoleta ne vorbește despre ultima inovație adusă la salonul „Daria Room”, despre minunățiile pe care le poate face aceasta, dar și ce au de câștigat cei care vor face tratamentul cu Oxigen Hiperbaric.

• Oxigenul hiperbaric îmbunătățește respirația celulară

Tratamentul preferat al Madonnei, HBOT (tratament cu oxigen hiperbaric) se bazează pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer (de puritate scăzută 16-18%) prin intermediul unor filtre speciale în oxigen de puritate 98%. Opțional, îmbogățindu-l cu substanțe active, bulele de oxigen hipebaric sunt difuzate cu o anumită presiune pe piele și împinse în profunzimea dermului. Rezultatele obținute se bazează pe oxigenarea și îmbunătățirea respirației celulare, stimularea circulației sangvine periferice, regenerarea celulară și hidratarea pielii în profunzime, iar nutriția celulelor este mărita de șase ori.

ihș

jop

• Procedură ideală pentru orice ten și orice vârstă

Procedura tratează: ridurile profunde, pielea îmbătrânita, acneea, petele pigmentare, cearcănele, redă elasticitate și volum pielii. Se recomandă ca tratament ideal de estompare a semnelor vizibile de îmbătrânire prematură, reducere a liniilor fine și ridurilor și redefinire a conturului feței. Tratament este pentru ten acneic, gras sau mixt cu pori dilatați sau congestionați, ideal pentru tenul cu petele pigmentare și aspect neuniform. Procedura poate fi realizată de la 15 ani până la 80 de ani, chiar și pe rană deschisă sau arsuri, accelerând vindecarea. 

hj

• Este un tratament plăcut și confortabil

Pacientul este așezat pe patul cosmetic și se efectuează demachierea. După aceasta, serul este pulverizat pe față și se realizează masajul cu oxigen avându-se ca scop final infuzarea serului în piele. Senzația resimțită este de aspirație blânda, de prospețime și relaxare. Textura serului folosit este fantastică, intră perfect în piele și nu lasă nici o urmă grasă. Oxigenarea pielii durează doar o ora!

jhl

• Efectul apare chiar de la prima ședință

Are efecte de reîntinerire absolut uimitoare, după numai o singură ședință acestea fiind perfect vizibile. Pielea devine mai netedă, mai luminoasă, mai elastică, ridurile fine nu se mai văd, iar cele adânci cedează și ele, cearcănele dispar ca prin minune. Și în cazul tenului acneic, oxigenul este un adevărat medicament pentru că grăbește vindecarea leziunilor și în general a imperfecțiunilor. O cură de cinci ședințe poate șterge cinci ani de pe fața unei persoane!

dfh

• Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric aduce cele mai bune rezultate

- Este printre puținele tratamente cosmetice din lume care se pot folosi fără nici un risc pe toată perioada sarcinii și-n timpul alăptării;

- Șterge ridurile și are efect de lifting facial;

- Redefinește ovalul fetei;

- Reduce cicatricile superficiale și uniformizează aspectul tenului;

- Elimină acneea ;

- Redă luminozitatea și tonicitatea tenului;

- Reduce dramatic petele de pigment;

- Atenuează vergeturile;

- Asigură suplețe și un aspect tineresc feței;

- Cuperoza este eliminată;

- Elimină „pungile” de sub ochi.

ijș

• Persoanele care nu au încercat această procedură, trebuie să îndrăznească, pentru că…

Frumusețea e la un pas distanță! Când celulele nu sunt suficient oxigenate, nu doar că riscăm să ne îmbolnăvim corpul, dar și să ne îmbătrânim pielea. Nu mai spun că stilul de viață pe care îl avem – unele dintre noi fumăm, altele mâncam nesănătos sau obișnuim să ne machiem zilnic, dar și mediul înconjurător poluat slăbesc oxigenarea celulelor de la nivelul pielii. Așa că îngrijirea este imperios necesară.

hk

Autor: Cristina DUDUCIUC

Foto: Arhivă personală

jkhb ki ujigb jbg jiugb lohn lșm lșno gfyc kokjhn lșm șțmk
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.