Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Poamă dulce la familia Pelin: nuntă de aur într-o toamnă de aur

Poamă dulce la familia Pelin: nuntă de aur într-o toamnă de aur imprimare

Lidia şi Vasile Pelin din Cojuşna au organizat propriul festival al vinului în ziua în care au celebrat 50 de ani de căsnicie

19.09.2012  

„Să culegem poama, Lidia”, aşa îi spune de vreo cinci decenii încoace soţiei sale, Lidia, Vasile Pelin din Cojuşna, atunci când se coc strugurii. Şi această aniversare a celor 50 de ani trăiţi împreună i-a surprins la culesul poamei.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

În ajunul Festivalului Naţional al Vinului, care va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, familia Pelin din Cojuşna a desfăşurat propriul festival al vinului, care a coincis cu nunta lor de aur.  

 Lidia si Vasile Pelin, culeg poama

Lidia (68 de ani) şi Vasile Pelin (75 de ani) au urmat în această zi programul obişnuit: au cules strugurii, i-au zdrobit, mustuit şi au degustat mustul produs, dar şi vinul vechi, la o masă cu bucate tradiţionale moldoveneşti.

Lidia si Vasile Pelin

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.