Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Adryana Unciuc vrea să cucerească prin voce și prestație scenică industria muzicală

Adryana Unciuc vrea să cucerească prin voce și prestație scenică industria muzicală imprimare

27.02.2017  

Adryana Unciuc este tânăra studentă de la Colegiul de Muzică „Ștefan Neaga” care vrea să impresioneze prin voce și prestație scenică. Până în iunie 2016 a fost cunoscută ca Adry Unciuc, însă împreună cu echipa VoicesMedia din care și ea face parte au decis ca numele de scenă să fie Adryana Unciuc. Tânăra are deja colaborări cu echipe de producție din România și urmează să impresioneze cu noi surprize muzicale.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Adryana Unciuc a povestit echipei Stiripozitive despre colaborările, realizările, planurile de viitor și despre importanța muzicii în viața acesteia:

derty

- În prezent, îți faci studiile la Colegiu de Muzică „Ștefan Neaga”. Cât de importante sunt cunoștințele muzicale pentru un interpret?

Studiile mă ajută foarte mult în cariera mea, deoarece învăț lucruri noi de la adevărați profesioniști. Muzica va rămâne cea mai mare pasiune și îmi doresc să rămână și ocupația mea pentru viitor.

- De la cine ai moștenit talentul muzical?

Acest talent l-am moștenit de la tatăl meu. El mi-a inspirat dragostea față de muzică.

swedrtyu

- Povestește-ne mai multe detalii despre colaborările muzicale atât din țară, cât și de peste Prut…

Melodia „O Viața mea” am realizat-o în colaborare cu Daria Radu, de asemenea piesa „Nu-mi spune” a fost posbilită datorită colaborării cu Artur Corcodel. În Romania am colaborat cu echipa Havanna Music și Voices Media. Urmând aceste experiențe frumoase am hotărât să continuu cariera muzicală în România. Acolo industria muzicală este la un alt nivel față de Republica Moldova.

- Cu ce alți interpreți ai dori să colaborezi?

 Unul din artiștii cu care mi-aș dori sa colaborez ar fi Dorian Popa, însă nu este singurul.. Ar fi mult de enumerat.. pot însă spune câteva nume: Inna, Alex Mica, Delia și aș putea continua lista...

- Cât de mult contează pentru un interpret numele de scenă?

Consider că numele de scenă nu este pe prim plan în carieră. După părerea mea vocea și ținuta scenică sunt mai importante. Până în iunie 2016 numele meu de scenă a fost Adry Unciuc, după care împreună cu echipa de la Voices Media am decis ca numele de scenă să fie Adryana.

aswdert56y7890

- Cine sunt oamenii cărora le ești recunoscătoare pentru realizările tale?

În primul rând părinții sunt cei care mă susțin atât moral cât și financiar, iar pentru asta le mulțumesc enorm. Recunoștință și celor care m-au promovat în acest domeniu lui El Radu și echipei din spatele proiectului Voices Media. Sunt foarte fericită că am nimerit pe mâna celor de la Voices Media. Acolo mă simt ca într-o familie, s-a creat o relație foarte bună între noi.

- Concurența, mai ales, în muzică este vizibilă. Cât de pregătită ești să faci față noilor provocări?

Sunt destul de pregătită sa fac față concurentei. Nu îmi este frica de provocări!

sdrftyu

- Ce ascultă Adryana în căști?

Îmi place să ascult muzică dance. Nu neg că uneori ascult și muzica populară . 

- Ce planuri ai pentru viitor ce ține de cariera muzicală.

Planuri pe viitor sunt foarte multe. Ușor și cu pași încrezuți mă voi îndrepta spre noi succese pe care nu le pot dezvălui la moment. În viitorul apropiat o să lansez noua mea piesa „Un Cuvânt” și totodată primul meu videoclip. Asta deja rămâne o surpriză pentru toți cei ce îmi urmăresc activitatea. Cu siguranța vor mai continua și colaborările cu artiștii de peste Prut. Sper să vă placă, vă pot spune că așteptările vor avea rezultate bune. Vă invit să-mi urmăriți toate noutățile pe pagina mea de facebook.

Autor: Cristina Zeamă

Sursă foto: Arhivă personală

Adryana Unciuc Adryana Unciuc Adryana Unciuc Adryana Unciuc
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.