Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Vedete de la Hollywood și lideri politici azi la Chișinău

Vedete de la Hollywood și lideri politici azi la Chișinău imprimare

Arnold Schwarzenegger, de exemplu, a fost în SUA Terminator și apoi guvernator, iar acum la Chișinău este lider

17.10.2012  

Pe lângă profesiile lor de bază, vedetele din întreaga lume mai au și alte îndeletniciri sau mici business-uri, inclusiv la Chișinău. De exemplu, Megan Fox și Cristiano Ronaldo fac publicitate unor produse de igienă. Și acesta e abia începutul.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Robert de Niro cu Sharon Stone își încearcă norocul prin săli de jocuri,

de Niro

Arnold Schwarzenegger s-a apucat de construcții,

Arnold

Mark Wahlberg ne îndeamnă, aici la Chișinău, să purtăm blugi,

Mark

iar Agenlina Jolie se pare că are un magazin de bijuterii și aur și oferă reduceri. 

Angelina

Vestea bună e că toate astea se întâmplă în Chișinău, unde aceste vedete nici nu vin, nici nu pleacă, dar chipul lor îl putem vedea în fiecare zi prin toate cartierele orașului.

Dar tu ai văzut vreo vedetă, în drumul tău? Noi l-am întâlnit și pe Harrison Ford, însă am uitat unde. Ne puteți ajuta cu el și cu alte staruri?

Imagini de Grigore Bechet și Nicolae Cuschevici.

Angelina Jolie pe un bulevard din Chișinău. Angelina Jolie pe Ștefan cel Mare și Sfânt. Megan Fox pe str. Tighina, în perimetrul str. Mitr. Varlaam - str. Columna. Mary Elizabeth Winstead pe str. Ismail. Mary Elizabeth Winstead pe str. Ismail. Mark Wahlberg într-un pasaj de lângă Piața Centrală, pe str. Tighina. Arnold Schwarzenegger a fost în SUA Terminator și apoi guvernator, iar acum la Chișinău este lider. Arnold Schwarzenegger, de exemplu, a fost în SUA Terminator și apoi guvernator, iar acum la Chișinău este lider
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.