Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  (VIDEO) Rada Șpac: Știu tot ce gândesc mămicile, deoarece eu sunt una dintre ele

(VIDEO) Rada Șpac: Știu tot ce gândesc mămicile, deoarece eu sunt una dintre ele imprimare

09.11.2017  

La vârsta de 27 de ani este mamă, soție și o bună organizatoare de evenimente, activități ce presupun târguri de obiecte și haine, consultații pentru mame la un stilist sau participările la prezentări de modă iar pentru copii, consultații medicale și masaj gratuit. Cu toate acestea, proiectul în sine are drept scop, actele de caritate.

Proiectul Mami&Co Fair a apărut în gândurile intervievatei noastre acum 1 an în urmă. A apărut din lipsa unor terenuri special amenajate pentru copii cât și din lipsa unor cluburi zilnice de socializare a mamelor amplasate în apropriere de copii acestora. Astfel, apariția acestui proiect presupune un eveniment de familie unde mamele au ocazia să facă un ban de buzunar, să socializeze și să elibereze casa de lucruri inutile. Coordonatoarea proiectului ne-a destăinuit detalii absolut fantastice, detalii ce nu pot fi găsite la un simplu click pe google sau pe pagina de facebook a acesteia. În acest sens, aceasta ne spune următorul lucru: „Când este necesară organizarea unui eveniment marca Mami&Co Fair, atunci acesta îmi ia nu mai mult de oră, iar dacă pe ordinea de zi apare un eveniment sugerat, propus de către alți oameni, atunci organizarea acestuia îmi ia doar o zi”.

Deși ne-a spus că nu se simte o persoană încrezută în forțele proprii și că sunt zile când șchiopătează, aceasta are mereu nevoie de susținerea oamenilor care o înconjoară. În fața noastră, Rada Șpac, a apărut ca o mamă grijulie mai întâi de toate, o femeie optimistă și sinceră, curajoasă și puternică care este mereu gata să înfrunte orice obstacol apărut în calea lucrurilor frumoase și benefice societății.

Cu 10 lei în buzunar poți să te pornești la drum, tot ce contează este ceea ce iese din gura ta. Dacă impresionezi, peste o oră poți să fii cu buzunarele pline. Contează cum gândești, pe unde calci și chiar dacă ai călcat strâmb să nu te oprești.” a spus Rada Șpac.

 Voi ce părere aveți, este posibil oare?

Pentru a afla mai multe detalii despre acest proiect, priviți interviul integral realizat de către Stiripozitive.eu.

Iar pentru a lua legătura cu organizatoarea, accesați pagina de Facebook!

Vizionare plăcută!

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Video: Alexei Gurduza

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.